Užurbani ritam svakodnevice, kao i moderan način života u kojem nam je vrlo često isplanirana svaka minuta, mnogima od nas potiče želju za avanturizmom i spontanim boravkom u prirodi te druženjem s obitelji i prijateljima. Ovaj pokret, pod nazivom "caravanning", okuplja sve više istomišljenika, stoga i ne čudi što je koncept tvrtke Bauer Grupa, ovlaštenog zastupnika svjetski poznatih brandova kampera i kamp prikolica Adria, Benimar Hobby za Hrvatsku, zainteresirao brojne posjetitelje zagrebačkog sajma Nautika... 

Nautika 2020. Bauer Grupa 10

Nautika 2020. Bauer Grupa 12

Cilj tvrtke Bauer Grupa podizanje je svijesti o "caravanningu" u Hrvatskoj...kako je sve navedeno neraskidivo vezano uz prirodu, tako se i očuvanje prirode veže uz ovaj pokret, što je vidljivo svakim proizvodom. U zagrebačkom Bauer Caravan Centru predstavljeni su brojni modeli kampera i kamp prikolica te vrhunska kamping oprema, uz usluge prodaje i najma novih vozila, kao i servisa i montaže dodatne opreme za vozila. Spomenimo i kako je tvrtka Bauer Grupa član i predstavnik poznate rent-a car franšize Touring Cars za Hrvatsku.

Nautika 2020. Bauer Grupa 13

Nautika 2020. Bauer Grupa 19

Kamperi i kamp prikolice različitog dizajna i razine opreme prilagođeni su indvidualnim potrebama klijenata, no jedno im je zajedničko - svi modeli jednostavno - oduševljavaju! Kamperi su podijeljeni u nekoliko kategorija: integrirani, crossover, poluintegrirani, alkoveni, kompakti i vanovi, dok su kamp prikolice veličinom i komforom namijenjene boravku od dvije do osam osoba. Uz luksuz, praktičnost i ekonomičnost, varijacije ovih modela su brojne, stoga je vrlo važno da se klijenti savjetuju s profesionalcima tima tvrtke Bauer Grupa, odaberu najbolju opciju prema svom životnom stilu i na taj način putovanje pretvore u doživljaj i u svakom trenutku uživaju u čarima kamperskog načina života!

Nautika 2020. Bauer Grupa 11

Nautika 2020. Bauer Grupa 18

Zaključimo - porast broja kampera i kamp prikolica rezultira kolonama urbanih nomada kojima je cilj doživjeti svijet u drugoj perspektivi na nekoj novoj, udaljenoj lokaciji, ali u potpunoj udobnosti, baš kao kod kuće. Slogan tvrtke Bauer Grupa "Naša misija je naša strast!" ovdje uistinu ima puni smisao, a sve navedeno bez iznimke je oduševilo i posjetitelje sajma Nautika...

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam