Jedini kontinentalni nautički sajam u Hrvatskoj, zagrebački sajam Nautika, svojim je 29. izdanjem posjetiteljima predstavio brojne novitete i najmodernije tehnologije na tržištu. Sve navedeno potvrdila je svojom prezentacijom i tvrtka Grginić Jahte na čijem je izložbenom prostoru bilo iznimno dinamično...

Nautika 2020. Grginic Jahte 3

Ova je tvrtka osnovana 2000. godine s vizijom da tržištu predstavi motorna plovila kreirana i izgrađena prema najvišim svjetskim standardima, te uz vrhunsku razinu kvalitete klijentima pravovremeno osigura svu potrebnu podršku. Tijekom godina, plovila Mirakul pozicionirala su se među najboljima u klasi za višednevna obiteljska krstarenja, te charter, sport i rekreaciju, a 2008. model Mirakul 30 proglašen je i brodom godine. Svi Mirakul modeli lakoćom su prošli najstrože testove izdržljivosti, a njihovu unikatnost i posebnost osiguravaju brojni detalji i originalan projekt. Električne i mehaničke komponente precizno su ugrađene, a vrhunski dizajniran trup osigurava sigurnu plovidbu u najzahtjevnijim uvjetima. Zbog svega navedenog, ne iznenađuje činjenica da brojne Mirakul jahte plove po morima, jezerima i rijekama diljem svijeta, a spomenimo i kako su dostupne i u "Rent-a-dream" charter opciji!

Nautika 2020. Grginic Jahte 4

Nautika 2020. Grginic Jahte 5

Nautika 2020. Grginic Jahte 1

Nautika 2020. Grginic Jahte 2

Dinamični tim tvrtke Grginić Jahte lakoćom prezentira sve karakteristike i prednosti plovila u prodajnom programu, a naglasimo kako su na zagrebačkom sajmu organizirali i svjetsku premijeru gumenjaka pod nazivom Shark 38, koji je, osim za sport i rekreaciju, dostupan i s drugom kabinom - za višetjedna obiteljska krstarenja!

Nautika 2020. Grginic Jahte 6

Zaključak? Tvrtka Grginić Jahte svoje poslovanje temelji na dosadašnjem uspješnom radu, višegodišnjem iskustvu te plovilima vrhunske kvalitete i dizajna, a jednostavna ali temeljita prezentacija zainteresiranim sadašnjim i budućim nautičarima zasigurno je još jedan u nizu važnih čimbenika kada govorimo o kupnji plovila. U sve navedeno bez sumnje su se uvjerili posjetitelji sajma Nautika...

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam