"Naš mali posao čini Hrvatsku većom!" - slogan je koji u najkraćim crtama opisuje područje rada tvrtke čije je predstavljanje na nedavno održanom zagrebačkom sajmu Nautika bilo iznimno zanimljivo i dinamično. Uvjerili smo se - izložbeni prostor tvrtke Alimar Skiper Sistemi privlačio je struku, ali i brojne znatiželjnike...

Nautika 2020. Alimar Skiper Sistemi 1

Ova je tvrtka osnovana 1992. godine i od samih je početaka specijalizirana za djelatnost nautičkog marketinga, kao i organizaciju školovanja u skladu sa zakonima Republike Hrvatske te predstavljanje inovativnih proizvoda u određenim segmentima nautičke ponude. Alimar tim čine entuzijasti - profesionalni pomorci, ronioci i skiperi koje povezuje ljubav prema moru i koji su, vođeni spoznajom kako su Mediteran i Jadransko more jedinstvena ekološka sredina, svoje djelovanje usmjerili prema ekologiji te očuvanju mora i prirodnih ljepota.

Nautika 2020. Alimar Skiper Sistemi 2

Na izložbenom prostoru tvrtke Alimar Skiper Sistemi na ovogodišnjem sajmu Nautika predstavljena su plovila HIGHFIELD PATROL - alu-gumenjaci australskog branda koji je više od 30 godina prisutan na brojnim svjetskim tržištima i morima kao partner državnih službi i profesionalnih tvrtki - poput policije, civilne službe za spašavanje i ronioca. Također, međunarodna prodajna mreža sa 36 zastupnika diljem svijeta dokaz je iznimne popularnosti ovog branda i kod privatnih korisnika. HIGHFIELD PATROL danas je tvrtka u francuskom vlasništvu i sinonim za kvalitetu jer u procesu proizvodnje upotrebljava materijale najkvalitetnijih europskih proizvođača.

Nautika 2020. Alimar Skiper Sistemi 3 Nautika 2020. Alimar Skiper Sistemi 4

Posjetitelje sajma Nautika bez iznimke je zainteresiralo i predstavljanje brojnih usluga u ponudi tvrtke Alimar Skiper Sistemi. Istaknimo projekt pod nazivom EmergenSea - inicijativu koja je nastala kao potreba udruživanja charter tvrtki, privatnih vlasnika brodova, osiguravajućih društava, ronilačkih klubova, udruga ribara te svih nautičkih subjekata oko zajedničkih problema pomoći i intervencija na moru. Posebno opremljena brza plovila, 24-satna dežurna logistika te educirani kadar čine EmergenSea mrežu pouzdanim partnerom, što dokazuje i činjenica kako je ovaj projekt, uz hrvatsko priobalje, prisutan i na obalnim područjima Italije, Malte, Crne Gore i Slovenije!

Nautika 2020. Alimar Skiper Sistemi 6

Nautika 2020. Alimar Skiper Sistemi 8

Osim navedenih proizvoda i usluga, tvrtka Alimar Skiper Sistemi klijentima organizira iznajmljivanje plovila, kao i brze prijevoze prema potrebi, a potpunosti ponude doprinose različita nautička školovanja i tečajevi, baš kao i nautičarima važne sitnice poput elektronskih nautičkih novina ili skiperovog brodskog dnevnika...

Nautika 2020. Alimar Skiper Sistemi 7

Zaključak? Ideje i projekti tvrtke Alimar Skiper Sistemi, kao i uspješna suradnja s renomiranim tvrtkama i profesionalncima u struci, aktivno doprinose podizanju razine kvalitete i konkurentnosti sa zajedničkim ciljem - da Hrvatska postane reprezentativna nautička destinacija na pomorskoj karti svijeta!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam