Sasvim je sigurno kako je u doba modernih tehnoloških inovacija te sve zahtjevnijeg tržišta i sve brojnije konkurencije predstavljanje tvrtki na specijaliziranim sajmovima od iznimne važnosti. Ne čudi stoga što je na nedavno održanom sajmu poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije CroAgro jedan od izlagača bila i tvrtka Agrosad Croatia, na čijem su izložbenom prostoru posjetiteljima predstavljena različita poslovna rješenja i usluge, kao i prodajni program profesionalnih strojeva u segmentu voćarstva i vinogradarstva...

CroaAgro 2019. Agrosad Croatia 1

CroaAgro 2019. Agrosad Croatia 6

Tvrtka Agrosad osnovana je 1991., a nakon 13 uspješnih godina, pod nazivom Agrosad Germany započinje poslovanje s novim sjedištem u njemačkom gradu Erlenbachu na Maini. Danas Agrosad Germany u svom sastavu ima tri predstavništa: za Hrvatsku u Iloku gdje se nalazi i centar za obuku, za Srbiju u Novom Sadu, te za Bosnu i Hercegovinu u Mostaru. Zastupnik je brojnih svjetski poznatih brandova specijaliziranih za prodaju mehanizacije i opreme u voćarstvu i vinogradarstvu - za tržišta Njemačke, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore, Kosova, Albanije te Bugarske.

CroaAgro 2019. Agrosad Croatia 2

CroaAgro 2019. Agrosad Croatia 3

A spomenutih je brandova uistinu mnoštvo: istaknimo njemačke Clemens, Ero-Binger, Humus, Muller, Wagner i Rink; nizozemske Filocal i Munckhof; belgijske Stas Aweta i Bab te austrijski brand Voran. Važno je naglasiti i kako je Agrosad Germany više od dvadeset godina partner nizozemske tvrtke Fleuren, koja pripada skupini najvećih europskih proizvođača voćnog sadnog materijala, što je još jedan od dokaza uspješnosti poslovanja. Također, ovdje s ponosom ističu kako su opremu i mehanizaciju brandova koju zastupaju plasirali gotovo svim vodećim proizvođačima voća i vina na tržištima Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, te Slovenije i Makedonije!

CroaAgro 2019. Agrosad Croatia 4

CroaAgro 2019. Agrosad Croatia 1

Visokoobrazovan stručni kadar, uvijek dostupne servisne službe te iskustvo u tehničkom vođenju projekata, kao i svim razvojnim segmentima podizanja i održavanja voćnjaka i vinograda, garancija su usluge na najvišoj razini. Ovdje slogan "kvaliteta - tradicija - znanje - kompetentnost" uistinu ima puni smisao, u što su se na izložbenom prostoru tvrtke Agrosad Croatia bez sumnje uvjerili i posjetitelji zagrebačkog sajma CroAgro.

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam