Bilo da se radi o voću ili o povrću, sasvim je sigurno kako svaki poljoprivredni proizvod treba određeni oblik obrade ili sortiranja. Od žetve pa sve do čišćenja i skladištenja, vrlo je važno imati najoptimalnija rješenja kako bi prinos i kvaliteta bili na najvišoj mogućoj razini.

Agri Rootz 10

Agri Rootz 12

Na ovogodišnjem sajmu CroAgro posjetitelje je zainteresirao izložbeni prostor tvrtke Agri Rootz i predstavljanje personaliziranih rješenja proizvođača koji su tržišni lideri kada govorimo o obradi, čišćenju, vaganju, pakiranju i skladištenju voća i povrća.

Agri Rootz 1

Vođeni strašću i ljubavlju prema poljoprivredi, tvrtku Agri Rootz osnovali su 2011. godine Bauke i Marije Schreuder, s ciljem da tržištu prenesu osobna iskustva i znanja na području optimalnih tehnologija prerade i skladištenja širokog spektra poljoprivrednih proizvoda. Sa sjedištem u Austriji i predstavništvom u Hrvatskoj, Agri Rootz danas posluje i u Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini te Srbiji, čijim tržištima predstavlja i razvija proizvode za organsku i konvencionalnu poljoprivrednu proizvodnju, primjenjive u malim i velikim poljoprivrednim gospodarstvima te industriji. Ovdje bez iznimke naglašavaju kako je direktan kontakt s poljoprivrednicima vrlo važan za razvoj individualiziranih rješenja prilagođenih potrebama klijenata, što u konačnici stvara dodatnu vrijednost i podiže razinu učinkovitosti poljoprivrednog sektora.

Agri Rootz 2

Agri Rootz 3

Agri Rootz 7

Zaključimo - ventilacijski ili rashladni sustavi, prerada, čišćenje, pakiranje ili vaganje...Agri Rootz tržištu predstavlja potpuna rješenja, a dugodišnje iskustvo, kao i uvijek dostupni servisni centri te podrška na najvišoj mogućoj razini dokaz su profesionalnog pristupa, na zadovoljstvo brojnih klijenata...

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam