"Specijalisti za vinogradarstvo, vinarstvo i podrumarstvo!" - rečenica je koja u najkraćim crtama opisuje područje rada tvrtke čije je predstavljanje na nedavno održanom sajmu CroAgro bilo iznimno zanimljivo i dinamično. Uvjerili smo se - izložbeni prostor tvrtke PA-VIN lakoćom je privlačio struku, ali i brojne znatiželjnike...

PA VIN 1

PA VIN 7

Ova je obiteljska tvrtka osnovana 1993. godine i od samih je početaka specijalizirana za djelatnosti vinogradarstva, vinarstva i podrumarstva. Smještena u industrijskoj zoni u Jastrebarskom, gdje su Uprava, skladišni prostori te izložbeni salon i edukacijski centar, danas predstavlja jedan od vodećih čimbenika u Republici Hrvatskoj kada govorimo o ovom izuzetno zahtjevnom poljoprivrednom segmentu.

PA VIN 2

PA VIN 3

Mehanizacija, vinogradarska, vinarska, voćarska i laboratorijska oprema, enologija, ishrana bilja i sadni materijal, maslinarstvo i pivarstvo, ambalaža i armatura - ovo su samo neki od brojnih prodajnih programa koje tvrtka PA-VIN zastupa i distribuira i tako tržištu Lijepe Naše predstavlja brojne svjetski poznate brandove, kao i inovativne proizvode, tehnologije i ideje.

PA VIN 4

PA VIN 5

PA VIN 6

Zaključimo - prisutna na tržištu više od 25 godina, tvrtka PA-VIN uspješno surađuje s renomiranim stručnjacima različitih područja agronomije poput poljoprivredne mehanizacije, enologije ili ishrane bilja, kao i mnogobrojnim hrvatskim i svjetskim institucijama. Na taj način klijentima i partnerima prezentira najnovija tehnološka i poslovna rješenja na području vinogradarstva, vinarstva i podrumarstva, kao i voćarstva, maslinarstva i pivarstva te bez sumnje aktivno doprinosi podizanju razine kvalitete i konkurentnosti hrvatskih proizvoda na tržištima diljem svijeta!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam