Tvrtka Kokot Agro na zagrebačkom se sajmu predstavila širokim asortimanom proizvoda i usluga namijenjenih različitim korisnicima i tržištima - od velikih prodajnih lanaca, neovisnih lokalnih trgovaca i vinarija do obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i vinskih podruma.

Kokot Agro 2

Kokot Agro 1

Ovu su tvrtku 2003. godine osnovali braća Ivica i Krunoslav Kokot, kao logičan slijed nakon dugogodišnjeg poslovanja u struci i stečenog znanja i iskustva u segmentu prodaje poljoprivrednih proizvoda i materijala. Od prvog je dana njihov poslovni cilj bio jasno definiran - znanjem i stručnošću biti konkurentan, realizirati održivi poslovni rast te stvarati dodanu vrijednost za korisnike i poslovne partnere.

Kokot Agro 5

Kokot Agro 7

Enologija, vinogradarstvo, podrumarstvo, komunalna oprema, mehanizacija, električni pribor i sadni materijal - samo su neki od segmenata u ponudi tvrtke Kokot Agro. Suradnje s brojnim svjetski poznatim brandovima poljoprivrednog sektora garancija su pouzdanosti i kvalitete, a kontinuirana podrška i dostupnost klijentima dokaz profesionalnog pristupa. Stručni tim tvrtke Kokot Agro bez sumnje predstavlja izvrsnost u kvaliteti i temelj znanja za primjenu i razvoj novih tehnologija, procesa i proizvoda.

Kokot Agro 3

Kokot Agro 4

Kokot Agro 10

Smjernice poslovanja tvrtke Kokot Agro predstavljaju optimalnu kombinaciju i potpunost ponude proizvoda i usluga, kao i najmodernija tehnološka i sveobuhvatna poslovna rješenja u što su se tijekom godina uvjerili brojni klijenti. Sve navedeno bez sumnje je potvrdilo i uspješno sudelovanje i izlaganje na ovogodišnjem sajmu CroAgro...

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam