Na sajmu CroAgro predstavila se i tvrtka Frigopak iz Celja - uspješnim rješenjima za rezanje, guljenje, pranje, sušenje, vaganje, sortiranje i pakiranje svježeg voća i povrća kao što su citrusi, jabuke, koštunjavo voće, krumpir, mrkva, luk, rajčica, krastavci i salata...I bez sumnje zainteresirala posjetitelje!

Frigopak 3

Frigopak 1

Frigopak 2

Više od dva desetljeća uspješnog poslovanja tvrtke Frigopak i suradnja s brojnim svjetski poznatim proizvođačima kao što su Greefa, Newtec i Kronen osiguravaju potpunost ponude za cjelokupan proizvodni proces, od predobrade pa sve do pakiranja. Naglasimo i kako stručni tim tvrtke Frigopak klijentima osigurava prilagodbu projekta njihovim željama i potrebama, kao i kompletnu realizaciju - od planiranja pa sve do završne faze, kada se projekt implementira i započinje radni proces.

Frigopak 4

Frigopak 5

Nema sumnje kako automatske linije za čišćenje, pranje, rezanje, guljenje, sušenje, poliranje, vaganje, te mehaničko kalibriranje i optičko sortiranje voća i povrća, kao i spremnici sortirane robe te transportne trake predstavljaju najmodernija tehnološka rješenja za optimalizaciju proizvodnje, što u konačnici podiže razinu učinkovitosti i doprinosi ekonomskoj isplativosti.

Frigopak 8

Frigopak 9

Zaključimo - više od 100 uspješnih instalacija tijekom 20 godina, te prisustvo tvrtke Frigopak na tržištima Nizozemske, Češke, Mađarske, Rumunjske, Bugarske, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije, kao i državama Bliskog Istoka dokaz su kvalitete i ispravnog poslovnog promišljanja. Tvrtka Frigopak postala je sinonim za stabilnog poslovnog partnera, a sve navedeno potvrdilo je i iznimno uspješno izlaganje na ovogodišnjem zagrebačkom sajmu CroAgro...

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam