Pri prvom upoznavanju osobe, uz opći dojam te oči i ruke, svakako je najvažniji - osmijeh. Ovisno o situaciji, može biti iskren, zavodljiv ili nevin, ali uvijek je vrlo značajan jer, između ostalog, otkriva i izgled zuba koji bez sumnje puno govore o nama i našem životnom promišljanju, zdravlju i stilu. Svakodnevno konzumiranje različitih napitaka ili lijekova, pušenje ili jednostavno genetika - sve navedeno, nažalost, uništava strukturu cakline zubi i stvara mrlje na zubima koje nije moguće odstraniti dnevnom higijenom usne šupljine.

U želji da vas upoznamo s rješenjima koja su za svoje klijentice osmislili profesionalci beauty svijeta, ponovno smo posjetili zagrebački No+vello centar u Domjanićevoj ulici i doznali sve o ovom španjolskom brandu i učinkovitim metodama koje predstavlja. Našom današnjom pričom upoznat ćemo vas s LED esthetic tretmanom izbjeljivanja zubi - porazgovarali smo s Natalijom Ruškovački, med. kozmetičarkom i voditeljicom zagrebačkog No+vello centra...

"LED esthetic izbjeljivanje zubi je siguran, ugodan i učinkovit način koji se temelji na kombinaciji neškodljivih spojeva (sode bikarbone) i plave LED svjetlosti. Ovaj je tretman namijenjen osobama koje žele vratiti prirodnu bjelinu zubi - klijenti su nam najčešće pušači, ali vrlo često i osobe koje zbog estetskog dojma žele posvijetliti nijansu boje zuba."

Novello izbjeljivanje zubi 2

Naša čitateljica Veronika odlučila je posjetiti No+vello centar i uvjeriti se u učinkovitost LED esthetic tretmana izbjeljivanja zubiju. Tijekom konzultacija stručno osoblje salona No+vello klijente upoznaje s mogućnostima i rezultatima tretmana. Slijedi procjena početne nijanse boje zubi, kako bi nakon tretmana bilo moguće usporediti rezultat. Naravno, broj potrebnih tretmana individualno se prilagođava klijentu i ovisi o njegovim željama te početnoj nijansi boje zubi...

"U principu, za vidljiv je rezultat dovoljan jedan tretman, a, primjerice, s tri uzastopna tretmana koji traju 20 minuta i mogu se izvesti u istom danu, moguće je posvjetliti zube čak do 8 nijansi!", ističe Natalija.

Novello izbjeljivanje zubi 4

Naglasimo kako je LED esthetic tretman izbjeljivanja zubi branda No+vello u potpunosti bezbolan, te kako ne oštećuje zubne krunice i mostove i moguće ga je raditi tijekom cijele godine. Naravno, njegov je učinak individualan i ovisi o kvaliteti zuba, dentalnoj higijeni, načinu prehrane, te količini konzumiranja različitih pića i nikotina.

Novello izbjeljivanje zubi 5

Nakon tretmana, Veronika nije skrivala zadovoljstvo, a mi smo sigurni smo kako, zahvaljujući ovom iznimnom tretmanu, novim osmijehom već osvaja!

Novello izbjeljivanje zubi 3Zaključak? Učinkovitost uređaja i tretmana, usluga za najvišoj razini, individualan pristup te educirano i profesionalno osoblje No+velo centara bez sumnje predstavljaju sinergiju koja je garancija najoptimalnijih, željenih rezultata i zadovoljstva klijenata!

A sve navedeno dokazuje i prisutnost branda No+vello u čak 17 država i više od 1000000 zadovoljnih korisnika! Prvi salon otvoren je u Španjolskoj 2007. godine, a danas se, između 1300 salona prepoznatljive zelene boje diljem svijeta, nalazi i šest u Lijepoj Našoj - u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli, Karlovcu i Velikoj Gorici - čije su klijentice prepoznale kvalitetu i prednosti branda No+vello...

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam