Dekorativna kozmetika Lily Lolo 100% je prirodna linija mineralne šminke. Ovaj engleski brand, čiji proizvodi već 10 godina s ponosom nose British Union for the Abolition of Vivisection certifikat, prisutan je u prestižnim centrima ljepote diljem svijeta, a nedavno je predstavljen i hrvatskom tržištu. Na atraktivnoj lokaciji u Medulićevoj ulici 21c u centru Zagreba, u savjetovalištu i prodajnom mjestu BioBoutique, uz individualan pristup možete doznati sve o kozmetici Lily Lolo koja koži pruža njegu, ljepotu i zdravlje...

Lily Lolo 3

Posebnost mineralne kozmetike Lily Lolo svakako je njen sastav - najzdraviji sastojci iz prirode, bez upotrebe parabena, sintetičkih mirisa i boja, te nanočestica i teških metala. Uz proizvodnju prema najvišim tehnološkim standardima, ovi proizvodi nisu testirani na životinjama i etički su pripravljeni od veganskih, organskih i bezglutenskih sastojaka, stoga su pogodni za vegeterijance i vegane, a pružaju i UV zaštitu od sunca. Namijenjeni su svim tipovima kože, pa čak i onim najosjetljivijim, za najrazličitije problematike.

Lily Lolo 9

Upotrebom ove kozmetike visokih performansi postiže se besprijekorna prirodna ljepota. Bilo da je koža suha, masna ili mješovita - nanošenjem šminke Lily Lolo postaje zdrava i njegovana, te ujednačena i zaglađena, bez začepljenih pora ili iritacija...Slogan "Zdrava, prirodna i jednostavna ljepota" zapravo govori sve!

Naglasimo i kako je brand Lily Lolo u posljednjih 5 godina dobitnik brojnih značajnih certifikata i nagrada na svjetskim tržištima. Izdvajamo Leaping Bunny certifikat te najnoviju nagradu za najbolji brand Velike Britanije 2018. godine u kategoriji prirodne mineralne kozmetike.

Lily Lolo 11

A sada - nagrade! Vaš zadatak nije bio težak - bilo je naime potrebno navesti točan naziv i adresu savjetovališta i prodajnog mjesta kozmetike Lily Lolo!

Točan odgovor glasi: "BioBoutique, Medulićeva 21c, Zagreb", a u mnoštvu e-mailova najviše su sreće imale:

 

ISKRA SVALINA iz Zagreba,
koja je osvojila prvu nagradu - mineralni puder te mineralno rumenilo i Baby Buki kist;

i

BARBARA PETROVIĆ iz Osijeka,
koja je osvojila drugu nagradu - mineralno sjenilo za oči te prirodnu maskaru i prirodno sjajilo za usne.

 

Čestitamo sretnim dobitnicama!

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam