Kozmetika Afrodita medijskim je predstavljanjem nove kozmetičke linije AGELESS najavila veliki preokret u beauty industriji koja je do sada slavila mladost. AGELESS je aktivna "pro-ageing" njega koja znatno poboljšava kvalitetu zrele kože izložene hormonskoj neravnoteži. Namijenjena je upravo ženama u najljepšim godinama.
Središnja tema kozmetologije na globalnoj razini je tzv. trend "well-ageing" koji pobija dosadašnje negativne predodžbe o starenju. U prvi plan uvjerljivo stavlja pozitivan stav da starenje može biti lijepo, dostojanstveno i čak graciozno. U tom kontekstu ljepota postaje bezvremenski koncept, a žene oslobađa od pritiska idealne ljepote. Iz beauty perfekcije naglasak se seli na traženje izvora unutarnje ljepote, na promociju vitalnosti i životne energije. Zato u duhu novog trenda potrošačice ne kriju nego prihvaćaju svoje godine i postaju samouvjerene u vezi s njima. U središnjoj ulozi nalaze se zrele žene - 60 i 70-godišnjakinje koje ne skrivaju svoje godine i bore nego biraju kozmetičke proizvode za dobar i udoban osjećaj u svojoj koži bez obzira na godine.
Kozmetika Afrodita predstavlja suvremene zrele potrošačice kao žene pune života te aktivnije nego ikad prije! To je generacija novih srednjih godina gdje se 50-te godine iskazuju kao nove 30-te. Trend "well-ageing" se zato protivi anti-ageingu kojeg smo poznavali do sada te predstavlja odgovor na revolucionarne aktivne sastojke i pretjerane anti-age tvrdnje.

Afrodita Ageless 1
GODINE SU SAMO BROJ. ŠTO JE ZAISTA VAŽNO SI - TI!
Sa snažnom promocijskom porukom linije AGELESS složile su sve prisutne koje su pažljivo pratile predstavljanje nove linije pod voditeljskom palicom Daniele Trbović - književnica Sanja Pilić, arhitektica Marina Huljev Lončarić, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, Branka Vučetić Atletić, glumice Marija Borić i Lana Gojak, harfistica Doris Karamatić, Suzy Josipović, voditeljica Ivana Šundov, Ronald Braus, Vanja Mamić te brojne izabrane gošće, poslovni partneri, beauty blogerice i predstavnici medija.

Afrodita Ageless 4

Afrodita Ageless 3
Dodatno je event začinio glasbeni spektakt tri slovenska tenora Eroika Aromatika i iznenađenje za pozvanike - prisutnost nove karizmatične ambasadorice linije AGELESS, gospođe Zvončice Vucković koja se usprkos dugogodišnjoj i uspješnoj međunarodnoj karijeri ne boji starenja i svoje godine iskazuje sa značajnom sivom bojom kose.

Afrodita Ageless 2

Kolekcija AGELESS sadrži tri proizvoda - dnevnu i noćnu kremu te visoko koncentrirane kapljice uljne esencije. U slučaju dnevne kreme, radi se o intenzivnoj hidratantnoj njezi sa dodanim hydra kompleksom. Noćna krema je obogaćena sa 100% prirodnim njegujućim uljima i djeluje dok spavamo jer je koža tada najaktivnija i obnavlja se i do 8 puta brže nego tijekom dana.
AGELESS uljna esencija sadrži visokokoncentrirane kapi s potpuno prirodnim njegujućim uljima bijelog limnanta i suncokreta koja djeluju s intenzivnim njegujućim, obnavljajućim i zaštitnim učinkom. Upotrebljava se u kombinaciji s kremom i nepogrešiva je za zahtjevnu, suhu - dehidriranu i slabo nahranjenu kožu koja daje neugodan osjećaj "zatezanja".

AGELESS je aktivna "PRO-AGEING" njega za kožu punu života. Vodi vas u raskoš njegovane i meke mladenačke kože. Da li obećava savršenstvo ljepote? Nikako. Ali nudi dobar osjećaj što zapravo žele sve predstavnice nježnijeg spola! 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam