Na sajmu Dani ljepote i fitnessa jubilarnih 10 godina poslovanja obilježila je Linea Divina iz Umaga, tvrtka osnovana s idejom da kozmetičarima diljem Lijepe Naše bude podrška u radu i partner koji će im svojim znanjem i iskustvom osigurati najvišu razinu usluge. Ovdje s ponosom ističu ponudu kvalitetnih, inovativnih i profesionalnih kozmetičkih preparata i opreme, ali i stručnost tima zaduženog za edukaciju profesionalaca različitih područja kozmetologije. Ne čudi stoga što je na zagrebačkom sajmu velik broj zainteresiranih posjetitelja sa zanimanjem pratio prezentacije tvrtke Linea Divina...

SLJ.04 18 04 06.Still692

SLJ.04 18 21 11.Still696Prisutne je bez iznimke oduševio uređaj pod nazivom "I cube" koji upotrebljava Android tablet ili smartphone za upravljanje kroz više od 60 tretmana BDR dermokozmetikom, te čak 130 tretmana Goldeneye mikropigmentacijom. Ovaj uređaj sofisticirano, korak po korak, vodi operatera tijekom tretmana - sve do željenih rezultata i zadovoljstva klijenata, u što su se, promatrajući tretman mikropigmentacije, uvjerili i posjetitelji sajma Dani ljepote i fitnessa.

Linea Divina 3 SLJ

Na izložbenom prostoru tvrtke Linea Divina prezentirana je i BDR metoda, prirodna zamjena za zahvate estetske kirurgije poput botoxa ili filera. Upotrebom inovativne tehnologije i tehnoloških postupaka te osmišljenih dermaceutskih proizvoda, ova metoda u koži aktivira prirodne procese s ciljem uspostave optimalne razine njenog funkcioniranja te stvaranja elastina i kolagena, što rezultira zdravljem i ljepotom kože.

Linea Divina 4 SLJ

Istaknimo i atraktivnu, vrlo zanimljivu tehniku maderoterapije, što u prijevodu znači - masaža drvetom. Ova je masažna tehnika porijeklom iz Kolumbije i pripada skupini anticelulitnih masaža i limfnih drenaža. Spomenimo i kako je u sklopu tečaja obuke maderoterapije stručni tim tvrtke Linea Divina pripremio i edukaciju o kreiranju programa mršavljenja Casmara programom za preoblikovanje tijela! Zvuči zanimljivo, zar ne?

BDR, Goldeneye, Casmara - samo su neki od vrhunskih svjetskih brandova koje zastupa Linea Divina, tvrtka čija uspješna priča traje već 10 godina, a stručnost i profesionalnost su garancija ispravnosti poslovnog pristupa i svijetle budućnosti...

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam