Velik broj posjetitelja zagrebačkog sajma Dani ljepote i fitnessa privukao je izložbeni prostor tvrtke Educadenta i predstavljanje branda K-Surgery. Proizvodi ovog talijanskog branda podijeljeni su u dvije kategorije: K-Surgery Medical te K-Surgery Cosmeceutic.K Surgery 1 SLJ

K-Surgery Medical su medicinski proizvodi registrirani pri Agenciji za lijekove i medicinske proizvode, namijenjeni isključivo liječnicima estetske i sportske medicine, estetskim kirurzima, stomatolozima, ortopedima, ginekolozima te dermatolozima.

K Surgery 2 SLJ

Linija K-Surgery Cosmeceutic namijenjena je diplomiranim kozmetičarima, medicinskim kozmetičarima i sestrama te ostalim medicinskim zanimanjima koja djeluju izvan zdravstvenih ustanova.

Iz bogate palete proizvoda ovog branda izdvajamo sterilne mezoterapijske otopine namijenjene preventivnim tretmanima čiji su ciljevi zdravlje te usporavanje procesa starenja kože, ali i terapijskim intervencijama za najrazličitije kožne problematike te tretmane tijela - poput regija zahvaćenih celulitom, redukcije masnih naslaga i oblikovanja tijela, bez kirurških intervencija.

Također, K-Surgery predstavlja i visokoučinkovite linije kemijskih pilinga namijenjene svim tipovima kože, za tretiranje najčešćih problema poput akni, hiperpigmentacija, neuravnoteženog lučenja sebuma, suhoće kože, rozacee, te opuštenosti i gubitka elasticiteta...

K Surgery 5 SLJ

Posebna linija medicinske kozmetologije pod nazivom SUIT uz pomoć jednostavnog softvera, nakon analize kože i jednostavne i kratke anamneze, omogućava kreiranje više od 1000 različitih formulacija seruma za profesionalne tretmane u salonima ili ordinacijama, kao i potpuno individualno prilagođenih seruma za dnevnu i noćnu njegu.

K Surgery 7 SLJ

Brand K-Surgery posluje na svim kontinentima, a na hrvatskom ga tržištu od 2015. godine zastupa tvrtka Educadenta čiji se edukacijski centar nalazi u zagrebačkom zdravstvenom centru NovaMed. Prisutan na brojnim stručnim i znanstvenim događanjima u Hrvatskoj i inozemstvu, aktivnim sudjelovanjem u organizaciji predavanja i radionica s ciljem razvoja struke i znanosti, profesionalni tim K-Surgery prepoznat je od strane stručnih društava kao pouzdan i vrijedan partner!

Jedinstven zbog svog pristupa profesionalcima i korisnicima njihovih proizvoda, kao i zbog iznimne i trajne podrške te edukacije struke, K-Surgery kontinuirano ostvaruje željene ciljeve na zadovoljstvo klijenata…u što su se sasvim sigurno uvjerili i posjetitelji sajma Dani ljepote i fitnessa.

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam