Tvrtki i stručnjaka s područja njege i uređenja noktiju te nail dizajna i ugradnje umjetnih trepavica na sajmu Dani ljepote i fitnessa bio je uistinu velik broj. Našu je ekipu zainteresirao izložbeni prostor branda pod nazivom Hope...

Hope 5 SLJ

Ovaj je brand 2017. godine kreirala gospođa Nada Rukavina, vlasnica tržištu dobro poznatog Studija za nokte Nada, čije je 23-godišnje iskustvo bilo temelj za stvaranje proizvoda za profesionalnu ugradnju noktiju i ekstenzije trepavica iznimne kvalitete.

SLJ.03 26 30 19.Still499

Trajni lakovi, gelovi u boji, gradivni i završni gelovi, te trepavice, lash lift i pribor za rad - ponuda branda Hope zadovoljit će i najzahtjevnije profesionalce ovog razigranog svijeta boja i kreativnosti...Naglasimo i kako je asortiman branda Hope u cijelosti proizveden i testiran prema europskim standardima i ispunjava sve uvjete tržišta Europske Unije!

Hope 4 SLJ

Poslovanje branda Hope temelji se na proizvodima i uslugama najviše razine, stoga ovdje posebnu pozornost posvećuju testiranju i ispitivanju proizvoda, te edukaciji i usavršavanjima struke na različitim tečajevima, a, uz internet prodaju, vrlo je važan segment u stvaranju branda izlaganje na sajmovima poput ovog i predstavljanje postojećim i potencijalnim klijentima.

Nema sumnje kako su predan rad i kvalitetan proizvod temelj za poslovni uspjeh. Slogan "Have a smile on your face, have Hope!" govori nam sve!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam