Za prikrivanje nepravilnosti na licu svakako je najbitnije da izaberete odgovarajući proizvod. Ukoliko imate ožiljke, fleke i kapilare, potražite proizvod kremaste teksture s formulom koja sadrži pigmente jer će vam omogućiti dobru prikrivenost nedostataka na vašoj koži.

liquid_powder_2Za osjetljivo područje oko očiju tekući puder je najbolji izbor. Korektor je najbolje koristiti na rubovima očiju kako bi se prikrile tamne sjene i uzduž bora koje se pojavljuju pri smijanju kako bi ste stvorili iluziju manje dubine istih.

Dobro će vam doći mala četkica jer ćete njome lakše nanositi gušće kremaste teksture i bit ćete precizniji. Četkicu umočite u puder, zatim višak pudera otresite na dlan ruke te lagano nanesite na nepravilnosti koje želite prikriti i nježno utrljajte prstima.

Usavršite svoju tehniku. Nemojte korektor snažno stavljati ispod očiju u obliku polukruga ako ne želite nalikovati pandi. Umjesto toga tapkajte malu količinu na dlan vaše ruke i nježno nanesite na područja nejednakog tena i tek onda ravnomjerno razmažite korektor.

Dlan ruke je područje na kojem se mogu izmiješati bilo koje vrste korektora prije nego što se nanose na lice. face_powder

Uvijek kombinirajte korektor s puderom. Iako smatrate da to možda nije potrebno, na laganu podlogu dodajte puder u prahu jer ćete na taj način osigurati dugotrajnost korektora i postići savršen izgled.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam