Nema dvojbe kako svaka mladenka želi zablistati u danu za pamćenje i najposebnijoj večeri života. Naravno, iznimno je važno uskladiti sve detalje stilom i bojama jer su vjenčanica, frizura, make up i nokti ogledalo prvog dojma i ostaju zauvijek zabilježeni u spomenaru slika svadbene svečanosti. Na Sajmu vjenčanja zainteresirao nas je izložbeni prostor na kojem su znatiželjne posjetiteljice u tren uplovile u razigrani, šareni svijet boja i mirisa...predstavljamo vam Makeover studio i rad Brankice Capan Vučić i Vivan Vučić!

Makeover studio 1

Brankica Capan Vučić diplomirana je modna menadžerica i dizajnerica s 20 godina iskustva u modnoj industriji, poznata po brojnim suradnjama s estradnim zvijezdama kojima osmišljava potpuni vizualni identitet, kao i njihovu promociju u medijima. Ova je svestrana kreativka vlasnica modne agencije i organizatorica mnoštva modnih revija i događanja, ali i hair stylist, novinarka, edukatorica i modni kritičar. Spomenimo i kako je nedavno tržištu predstavila novi modni brand pod nazivom BOUJEE - sinonim za haute couture unikatne kreacije koje odišu luksuzom i otmjenošću, čemu svakako doprinose i pomno birani materijali poput svilenog brokata, svile, čipke, tila, muslina ili satena...

Makeover studio 2

Kreativnost gospođe Brankice uistinu ne poznaje granice jer je na ovogodišnjem Sajmu vjenčanja predstavila Makeover studio - projekt u suradnji s kćerkom Vivian Vučić, koja je po struci medicinski kozmetičar i makeup artist te službeni makeup artist Izbora za Miss Beauty Hrvatska. Ideja vodilja Makeover studija zapravo je jednostavna - na jednom mjestu kreirati potpuni vizualni identitet klijenata za vjenčanja, ali i ostale svečane ili poslovne prigode.

Makeover studio 4

Makeover studio 6

Zaključimo - uz kvalitetu vrhunskih svjetskih brandova, stručan i individualan pristup te opušten prijateljski odnos, Brankica i Vivan će spremno prepoznati sve izazove i ispuniti sve zadaće na putu prema zadovoljnoj klijentici...Nema sumnje - na ovom su se izložbenom prostoru buduće mladenke uvjerile kako detalji čine savršenstvo cjeline svadbene svečanosti, a kreativnost s potpisom Makeover studija jednostavno ih je - oduševila!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam