Predstavljamo MD proLift - novi patentirani uređaj na tržištu, nastao kao rezultat dvadeset i šest godina istraživanja. Ovaj uređaj sinergijom spaja dvije tehnologije: mikro struju i cold laser, uz programirane frekvencije rada.  

Naša je današnja sugovornica Kristina Ukalović, vlasnica tvrtke Kris Derma koja nam je otkrila sve prednosti ovog uistinu iznimnog uređaja: "Uređaj MD proLift omogućava sedam različitih tretmana strujama - limfnu drenažu, konturiranje lica, tretiranje bora, akni, crvenila i ožiljaka te mezoterapiju. U postavkama uređaja podešeni su parametri rada, frekvencije i valne duljine, kako bi tretmani bili brzi i učinkoviti."

Kris Derma MD proLift 4

Kris Derma MD proLift 7

"Mikrostruja djeluje kao lifting trening za kožu, poboljšava tonus, umanjuje podočnjake, podiže obraze, zateže vrat i podbradak, smanjuje bore, a vrlo je učinkovita i kod problematika akni i hiperpigmentacija. Pomoću struje dreniramo i na taj način poboljšavamo cirkulaciju krvi i limfe. Također, strujom uspješno možemo odraditi i mezoterapiju uz pomoć koje unosimo proizvode duboko u potkožje a da pri tome nismo upotrebljavali igle, zbog čega je postupak vrlo ugodan i nježan a učinak trenutno vidljiv. Važno je naglasiti kako mikrostruja povećava aktivnost fibroblasta za 60% što doprinosi stvaranju novog kolagena, dok se povećanjem sinteze bjelančevina za čak 73% učinkovito pomlađuju mišići.", otkriva nam gđa. Ukalović.

Kris Derma MD proLift 5

Kris Derma MD proLift 6

"Cold laser tehnologija bez dodira s kožom ima terapijsko djelovanje pri čemu se upotrebljava valna duljina koja stanicama daje energiju i na taj način potiče potrebne metaboličke procese. Cold laser djeluje antibakterijski, protuupalno i drenažno, smanjuje lučenje sebuma i ožiljke te regenerira tkivo jer pomoću njega stvaramo nove stanice. Provjerenom sinergijom tehnologija koje se upotrebljavaju u MD proLift uređaju razvijena je metoda brzog liječenja akni, ožiljaka i hiperpigmentacija za što nam je potrebno 40-ak dana, dok je, primjerice, za površinske rane potrebno samo 5 dana. Također, ovim je uređajem moguće izvoditi i sedam različitih tretmana cold laserom - neurodermatitis, regeneraciju tkiva, tretiranje bora, akni, crvenila i ožiljaka, kao i herpes."

Kris Derma MD proLift 8

Kris Derma MD proLift 9

"Jedan ciklus tretiranja obuhvaća šest tretmana. Liječenja laserom i zacjeljivanja izvode se dinamikom svaki drugi dan, dok se tretmani bora i lifting lica izvode jednom u tjedan dana. Naravno, uz preporučene tretmane važno je primjeniti i kućnu njegu prema individualnim potrebama kako bi rezultati bili brži, vidljiviji i dugotrajniji. Za kraj, istaknula bih još nekoliko prednosti uređaja MD proLift - u potpunosti je netoksičan, nema ionizirajuće zračenje, tretmani su bezbolni i mogu se izvoditi tijekom cijele godine, nije potrebno vrijeme oporavka nakon tretmana što klijentima omogućava trenutni povratak svakodnevnim aktivnostima. Također, uređaj je lako prenosiv i ima iznimno širok spektar primjene, a komplatibilan je i za sinergiju s drugim metodama poput mikrodermoabrazije, radio frekvencije, mikroneedlinga, ultrazvuka ili vacuuma. MD proLift jednostavno je uređaj sadašnjosti i budućnosti!", zaključak je gđe. Ukalović.

Više pogledajte u video reportaži: 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam