Našom današnjom pričom posjetili smo Beauty centar Božica koji svojom ponudom, uz individualan pristup i brigu o zdravlju klijenata na najvišoj razini, predstavlja uređaje i metode tretiranja tijela za mladenački izgled i savršenu figuru te njegovanu i lijepu kožu...Prvi od njih je uređaj pod nazivom Coaxmed...

"Coaxmed je jedinstvena tehnološka inovacija koja, kombinirajući čak 7 različitih tehnologija, predstavlja siguran neinvazivni sustav tretiranja lica i tijela te savršenu alternativu face liftingu i liposukciji.", otkrila nam je Martina Pužar Zebić, vlasnica Beauty centra Božica.

"Ova tehnološka platforma garancija je učinkovitosti tretmana i istinski je generator ljepote, na zadovoljstvo brojnih klijenata diljem svijeta, a čast mi je naglasiti kako je Beauty centar Božica prvi u Hrvatskoj svoju ponudu obogatio uređajem Coaxmed!"

BC Bozica Coaxmed 1

Naravno, prije svakog tretmana, tijekom konzultacija profesionalni tim Beauty centra Božica upoznat će se s problematikom i saslušati želje klijenta te odabrati najoptimalniju i najučinkovitiju kombinaciju tretmana…

Proizvođač uređaja Coaxmed je tvrtka Biotec Italia čiji stručni ekspertni tim kreira napredna rješenja i jedinstvene protokole kako bi učinak svakog tretmana bio na najvišoj razini…Spektar djelovanja ovog uređaja uistinu je širok - između ostalog smanjuje bore i akne, zateže kožu, stvara novu sintezu kolagena, uklanja celulit...Kada govorimo o njezi tijela, ovim se uređajem izvode tri vrste tretmana…

"DUALSHAPE je kombinacija ultrazvuka i radiofrekvencije. Kontrolirani ultrazvuk ciljano prodire u potkožno masno tkivo te smanjuje masne stanice, ostavljajući pri tome kožu i krvne žile netaknutima. Klinička istraživanja pokazala su kako sinergijsko djelovanje ultrazvuka i radiofrekfencije djeluje u dermisu vezivnih vlakana, a posebno kolagena i elastina i na taj se način koža učinkovito zateže, a struktura tkiva poboljšava."

BC Bozica Coaxmed 8

Tretman pod nazivom VACULASE je kombinacija diodnog lasera, cryo hlađenja te ritmičkog vakuma…

"Ovo je dobitna kombinacija tri različite tehnologije. Diodni laser potiče snažnu mikrocirkulaciju a laserska svjetlost aktivnost fibroblasta za učinak zatezanje kože. Cryo ili hlađenje djeluje na biokemijske i fizikalno-kemijske procese na način da ih u početku usporava, a potom naglo ubrzava. Također, Cryo terapija poboljšava cirkulaciju i tonizaciju te ubrzava sagorjevanje masnoća. Sve to uzrokuje sužavanje kapilara što osigurava dugotrajnu zategnutost i sjaj kože.", ističe gđa. Pužar-Zebić.

Koju kombinaciju tretmana predstavlja Cryo Lipo Sculpt?

"To je kombinacija zaleđivanja i elektrostimulacije - riječ je o hlađenju masnog tkiva na odabranim područjima i na točno određenoj temperaturi. Masne stanice, koje su vrlo osjetljive na hladnoću, se kristaliziraju i raspadaju, te postupno izlučuju iz organizma tijekom nekoliko tjedana. Istovremeno, vakuumski aplikator uzrokuje povećani krvni tlak u odabranom području, pa klijent ne osjeća hladnoću, dok elektrostimulacija potiče mišiće na rad."

BC Bozica Coaxmed 14

Tretmani uređajem Coaxmed u popunosti su bezbolni i 100% sigurni, nakon njih nije potreban nikakav oporavak i nema komplikacija, a naglasimo i kako je moguće istovremeno tretirati i lice i tijelo, što je vrlo važno u današnjem užurbanom načinu života i nedostatku vremena…

Našom današnjom pričom o njezi tijela predstavljamo vam i uređaj Oxifat s dodatkom infra saune i kromoterapije - najdjelotvorniju profesionalnu metodu za uklanjanje lokalnih naslaga te mršavljenje i učvršćivanje tijela! Ovaj tretman eliminira masne naslage na točno određenim područjima tijela, podiže mišićni tonus na višu razinu te ubrzava rad bazalnog metabolizma, uz vidljive i dugotrajne rezultate...60 minuta tretmana uređajem Oxifat ima vrijednost poput 20 pretrčanih kilometara ili čak 400 trbušnjaka!

BC Bozica njega tijela 2

Nakon uređaja Coaxmed i Oxifat, izdvajamo još i uređaj pod nazivom Intraderma, sa učinkom iznimno snažnog liftinga na područjima bedara, stražnjice, trbuha, grudi i ruku te zadivljujućih rezultata kod zatezanja kože i uklanjanja celulita!

BC Bozica njega tijela 3

Slijedeći je uređaj Mesoderma, čiji su učinci jednaki učincima 5 do 6 anticelulitnih masaža i idealan je u borbi protiv tvrdokonog celulita…

Naglasimo kako je ovdje u ponudi čak 12 različitih uređaja za tretiranje i njegu tijela koji postižu zadivljujuće rezultate. Uz individualan pristup i brigu o zdravlju klijenata na najvišoj razini, Beauty centar Božica predstavlja istinsku oazu ljepote - za trenutke opuštanja i sreće!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam