Naša današnja priča govori o 20. obljetnici uspješnog poslovanja jedne tvrtke, ali i o ljudima koji su za taj izniman poslovni uspjeh zaslužni. Bračni par Rukavina, Nada i Robert, osnivači Studija za nokte i trepavice Nada te branda Hope, svojim su predanim radom ostvarivali zacrtane ciljeve i nebrojeno puta dokazali širinu poslovnih zamisli te kvalitetu svojih proizvoda i usluga. Robert nam je otkrio kako je sve započelo: "Početkom 2000. godine, vođeni vizijom i željom da klijentima pružimo najbolje od proizvoda i najbolju uslugu, među prvima u Hrvatskoj otvorili smo studio čija je djelatnost bila isključivo ugradnja noktiju. Danas s pravom možemo reći kako su naš pristup klijenti prepoznali jer to dokazuje 20 godina uspješnog poslovanja!"

Hope 20 godina 4
Ovi su zaljubljenici u svoje zvanje 2008. ponudu proširili na ugradnju umjetnih trepavica i tijekom godina nesumnjivo postali jedan od vodećih kreatora trendova ovog beauty segmenta. Sve navedeno bilo je razlog za stvaranje vlastitog branda proizvoda za profesionalnu ugradnju noktiju i ekstenzije trepavica iznimne kvalitete. "Brand Hope predstavljen je 2017. godine kao odgovor na našu potrebu i želju za samostalnim odabirom proizvoda s kojima ćemo raditi i na taj način klijentima u Studiju za nokte Nada ponuditi vrhunsku kvalitetu i uslugu. Jednostavno nismo više željeli biti ovisni u radu i usmjereni na proizvode koje nam preporučuje netko drugi. Željeli smo iskustvom, znanjem i kvalitetom ponuditi najbolje uz pozitivnu poruku s nadom i sve navedeno smo uspjeli ostvariti s brandom Hope!", rekao nam je Robert.

Hope 20 godina 2
Širok asortiman proizvoda za ugradnju umjetnih noktiju i ekstenzija trepavica upotpunjuju linije za njegu prirodnih noktiju i trepavica. Svi su proizvodi certificirani prema najvišim standardima, a uz vrhunsku su kvalitetu zadržali i vrlo konkurentnu cijenu, što je danas iznimno važno. 

Hope 20 godina 3

Tijekom godina ovdje su odlučili podijeliti stečena znanja i bogato radno iskustvo, što dokazuju brojne uspješne edukacije diljem Lijepe Naše. Nema sumnje kako je, uz kvalitetu proizvoda, educiranost i stručnost osoblja od iznimne važnosti za uspjeh u radu...

Hope 20 godina 6

Hope 20 godina 7

Uvjerili smo se da poslovna budućnost branda Hope ima pozitivan smjer..."Studio za nokte Nada i breand Hope obiteljski su posao, ali moram naglasiti kako nikada zbog posla nismo zanemarili obitelj. Roditelji smo desetero djece od kojih neka pokazuju interes za ovaj posao, što nas veseli jer nam ideja i mogućnosti u budućnosti sigurno neće nedostajati!", ponosno naglašava Robert.

Hope 20 godina 9

Izlaganja na sajmovima oduvijek su bila dio poslovne filozofije branda Hope. Iznimka neće biti ni nadolazeći sajam Beauty & Hair Expo u Zagrebu na kojem će se posjetiteljima predstaviti sloganom "Feel the power of love, feel Hope!". Sve će biti u svečanom tonu povodom proslave dvadesete obljetnice rada, a posjetitelje sajma će zasigurno razveseliti i prigodni popust od 20% na sve proizvode branda Hope! Nema dvojbe kako je zadovoljstvo klijenata priznanje dugogodišnjeg kvalitetnog rada ovih ljudi i poslovnih uspjeha njihove tvrtke! Za kraj, možemo samo poželjeti da u Hrvatskoj bude što više lijepih priča poput ove...

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam