Na festivalu Hairstyle News brojne je posjetitelje zainteresiralo predstavljanje pulske tvrtke Za Vas, koja posluje od 1993. godine i ekskluzivni je zastupnik svjetski poznatih brandova kozmetike za kosu - talijanskih BES i SO.CAP SHE, te španjolskog branda LAKMÉ. 

 

Osnovan 1996. godine, brand LAKMÉ prisutan je na tržištima diljem svijeta i predstavlja sinonim za zdravlje i ljepotu kose. Cilj stručnog tima istraživačkog odjela branda LAKMÉ razvoj je proizvoda za njegu kose, te doprinos inovativnim načinima primjene proizvoda u frizerstvu.

 

5 LA

 

Uz predstavljanje na izložbenom prostoru, na zanimljivom su stručnom seminaru pod nazivom "LAKMÉ u Hrvatskoj" posjetiteljima prikazani najnoviji trendovi bojanja i šišanja, te čitava paleta proizvoda:

 

- trajna boja za kosu Collage, bez ppd-a, sa smanjenom razinom amonijaka,

 

- trajna boja za kosu Chroma, bez amonijaka i ppd-a, pogodna za osjetljiva vlasišta, uz 100% prekrivanje sijede kose,

 

2 LA

 

- polutrajna boja za kosu Gloss na bazi jojobinog ulja,

 

- linije šampona pod nazivom Teknia i Teknia Ultra, namijenjene obnavljanju svih tipova te obojene kose,

 

- linija proizvoda za styling K.style,

 

4 LA

 

- tretmanska linija za obnavljanje kose K.therapy,  

 

te Master - osnovna radna linija namijenjena frizerskim salonima.

 

Ovdje uvijek i iznova ističu važnost edukacije - naglasimo kako ovlašteni tehnolozi i demonstratori na stručnim savjetovanjima i seminarima GOGA HAIR ACADEMY škole prezentiraju znanja na najvišoj razini, na zadovoljstvo brojnih klijenata tvrtke Za Vas

 

6 LA 

Nema sumnje - vrhunska kvaliteta proizvoda, te atraktivne prezentacije na seminaru i izložbenom prostoru još su jednom pokazali ispravnost poslovnih odluka tvrtke Za Vas.

 

Više pogledajte u video reportaži: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam