U ovoj nas je emisiji suradnja s frizerskim kreativcima, make up artistima i brandovima Siona i Lisap, nakon hrvatske metropole, odvela u ravnu Slavoniju - posjetili smo ponosni grad na rijeci Dravi - Osijek...

 

Ne iznenađuje činjenica da su brandovi Siona i Lisap prisutni u više od 5000 frizerskih salona diljem Lijepe Naše. Naime, njihove linije kozmetike za kosu sadrže sve što je potrebno za rad profesionalnih frizera - boje svih nijansi, maske, regeneratore i šampone za njegu, te lakove, gelove i pjene za stiliziranje. Ovi proizvodi, kreirani na temelju brojnih istraživanja i dugogodišnjeg iskustva, garancija su inovativnosti i kvalitete i zadovoljavaju najzahtjevnije potrebe frizerskih stilista.

 

Siona - Shine 1

 

Siona - Shine 2

 

Današnji je makeover uistinu poseban...o čemu se radi?

Naravno, uz kvalitetne su proizvode iznimno važni i umijeće i kreativnost frizera...Danas vam predstavljamo frizerski salon "Shine" iz Osijeka...

 

Siona - Shine 3

 

Važno je naglasiti kako je za željeni rezultat, nakon fiksiranja, kosu potrebno oprati šamponom, te ponovno isfenirati i ispeglati...

  

Siona - Shine 4

 

Siona - Shine 7

 

Siona - Shine 6

 

Siona - Shine 8

 

Željeni je rezultat postignut...i doista je fantastičan - u tek nekoliko sati kovrčava je kosa postala ravna i svilenkasto sjajna! Makeover od kojeg zastaje dah, zar ne?

 

Siona - Shine 10

 

Siona - Shine 11

 

Siona - Shine 13

 

Siona - Shine 12

 

Ovi frizerski umjetnici i make up artisti odlučili su se predstaviti i kreacijama za dvije generacije...a modeli, majka i kćer, jednostavno su zablistali!

 

Siona - Shine 16

 

Siona - Shine 17

 

Atraktivne promjene, maštovite kreacije i zadovoljni smiješak na licima modela govorili su zapravo sve. Završila je još jedna Siona priča...s nestrpljenjem očekujemo slijedeću!

 

Siona - Shine 18

 

Siona - Shine 19

 

Više o tome pogledajte u našoj video reportaži!

 

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam