Novogodišnji doček koji je pred nama neće biti onakav na kakve smo navikli...ipak, nema sumnje da svaka žena voli ući u Novu godinu u savršenom izdanju i stoga neće zanemariti frizuru, bez obzira hoće li provesti Staru godinu kod kuće uz najužu obitelj ili na nekom svečanom eventu. Doznali smo - ovih blagdana "in" su jednostavne i postojane frizure, ali ipak dovoljno elegantne da pruže dašak željenog glamura. Naravno, za željeni efekt važno je odabrati prigodnu frizuru, uz napomenu kako veliku ulogu u odabiru imaju boja, duljina i kvaliteta kose.

Scissors and Tweezers 2020 1

Razgovarali smo s Ines Beranek, suvlasnicom poznatog zagrebačkog hair & beauty salona Scissors & Tweezers, koja je ujedno i nositeljica "I'm Mounir" zlatnog certifikata i radi s njegovim originalnim proizvodima.
Koje boje su trendi ove sezone?
"Kao i svake sezone, mijenja se trend boja. Ove sezone spektar boja je zaista širok i zavisi od osobe i njenog stila - to se vidi i u našem salonu jer je trenutno trendi doslovno sve - od roze boje, preko plavih, ice i rose gold tonova, sve do boja meda i čokoladnih nijansi." 

Scissors and Tweezers 2020 4
Koje su frizure Vaša preporuka za proslavu Nove godine?
"S obzirom na trenutnu situaciju, ovogodišnja proslava Nove godine neće biti uobičajena, ali željena je frizura "must have". Naravno, prilagođavamo se stilu i željama klijentica, a izdvojila bih 3 stylinga koji predstavljaju za svakoga ponešto - "divlje" rock izdanje, romantiku te klasičan, opušteni stil."

Scissors and Tweezers 2020 2

Scissors and Tweezers 2020 3
"Divlje rock izdanje izrađeno je na "cik-cak", s peglom za kosu koja daje volumen i neobičan izgled. Ovu je frizuru moguće nositi na dva načina, ovisno o željama klijentica - s raspuštenom kosom "cik-cak" koja izgleda neobično i bujno, te podignuto - za mladenački izgled koji ostaje "divlji", ali nešto manje izražen."

Scissors and Tweezers 2020 6

Scissors and Tweezers 2020 7
"Sljedeći styling je romantično izdanje izrađeno peglom za valove - za lagane, romantične, sirena valove. Ova se frizura također može nositi na dva načina - raspuštena, lagano valovita kosa s dodatkom volumena, te kosa podignuta u stil neformalne punđe - za nešto ozbiljniji izgled."

Scissors and Tweezers 2020 9

Scissors and Tweezers 2020 10

"Treći je primjer klasično izdanje "na ravno", koje se može korigirati podizanjem u ponytail s laganim valovima, ovisno o želji klijentice."

Scissors and Tweezers 2020 8

Foto: Igor Emil Horvat
Nema sumnje kako odabir frizure treba prepustiti stručnoj osobi koja točno zna koja frizura odgovara Vašim crtama lica i obliku glave i koja će prepoznati Vaš stil. Što se tiče boje kose, ponovimo da je Ines Beranek nositeljica "I'm Mounir" zlatnog certifikata. Mounir je jedan od najtraženijih svjetskih frizera, čijim se inovativnim neinvazivnim tehnikama bojanja kose postižu glatki i nježni prijelazi tonova, pa boja izgleda prirodno, frizura je zapanjujuća, a kosa mekana...Ukratko - postiže "wow" efekt bez uništavanja kose!

Scissors and Tweezers 2020 11

Foto: Timor Šatara

Na kraju, još jedan savjet - uprkos svemu, ne odustajte od frizure - tog malog daška glamura - nazovite Ines na 098 9234 212 i dogovorite svoj termin!

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam