Sveti Nikola, kojeg s nestrpljenjem očekuju djeca diljem svijeta, i ove godine darivao najbolje i najhrabrije. U suradnji s udrugom "Ljubav na djelu" i Klinikom za dječje bolesti Zagreb, zaštitnik djece posjetio je Zavod za dječju onkologiju i hematologiju "Dr. Mladen Ćepulić" - Klinike za dječje bolesti Zagreb, te darovima izmamio osmijeh i veselje na lica mališana koji se liječe na ovom odjelu. Veselo druženje upotpunili su vaterpolisti HAVK Mladosti - Lovre Miloš i Ivan Buljubašić, koji su kao Nikolini pomoćnici dijelili darove te odgovarali na znatiželjna dječja pitanja.

Grad Sveti Nikola 6

"Ovo je poseban trenutak za nas. Drago mi je da smo imali prilike družiti se s hrabrim malim borcima. Njihova snaga i želja za ozdravljenjem inspirirajući su i zahvalan sam na vremenu koje smo proveli zajedno. Poželjeli smo im brz oporavak i pozvali na susret na jednoj od naših idućih utakmica!" - izjavio je Lovre Miloš, vaterpolist Mladosti.

Grad Sveti Nikola 7

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam