Dugoočekivani donatorski koncert Nine Badrić za Zakladu "Hrvatska za djecu" je rasprodan! Slavlje glazbe i humanosti održat će se u četvrtak, 25. listopada u 20 sati u KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu. Prihod od prodanih ulaznica ovog donatorskog koncerta namijenjen je djeci i mladima, sportašima koji će predstavljati Hrvatsku na Svjetskim ljetnim igrama Specijalne olimpijade u Abu Dhabiu 2019. godine, a koji će ovog puta bodriti Ninu iz prvih redova.

Hrvatska za djecu Nina Badric 1

Ovo je drugi rasprodani koncert Nine u Lisinskom, prvi se održava dan ranije u srijedu, 24. listopada. Koncert se održava pod svojevrsnim motom ovih sportaša: "Dopustite mi da pobijedim, ako ne pobijedim, podržite me da budem hrabar u pokušaju."

Koncert Nine je dio svečanosti i proslava 10. obljetnice rada i pomaganja Zaklade koju je osnovala Republika Hrvatska, kako bi samostalno i s partnerima prepoznala, aktivno podržala i kontinuirano promovirala prava i prilike djece na individualni razvoj. U četvrtak u jutarnjim satima u Maloj dvorani Lisinskog bit će održane dvije predstave popularnog mađioničara Joze Boze namijenjena djeci grada Zagreba.

Hrvatska za djecu Nina Badric 2

Pokrovitelji koncerta su Predsjednica RH Kolinda Grabar - Kitarović, Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i spocijalnu politiku, Središnji državni ured za sport, Gradonačelnik Milan Bandić i Grad Zagreb. Partneri su HEP, Podravka i Agroproteinka.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam