Pojam vremena danas je više značajan nego ikad u povijesti. No, satovi kakve smo poznavali kroz povijest, dolaskom mobitela i drugih elektronskih naprava, postali su prije svega statusni i modni simbol. Hrvatska je, poput brojnih svjetskih metropola, dobila novi modni dodatak koji će oduševiti na prvu. Poznate Hrvatice predvođene Renatom Sopek, Antonijom Stupar Jurkin, Lorenom Nosić, Marijanom Mikulić, Mirjanom Mikulec, Antonijom Šolom, te mladom You Tube zvijezdom Nikom Ilčić, među prvima su kreirale svoj Hoops sat i narukvice koji su oduševili milijune diljem svijeta.

Marijana renata Mirjana Antonija Antonija Sîola Lorena Nosic

"Sat nosim svaki dan, štoviše opsjednuta sam njima i veliki sam kolekcionar te više ni ne brojim koliki je broj satova u mojoj kolekciji. Budući da su trenutno boje in ja sam izabrala živahan i veseli sat. Kod brenda Hoops mi se najviše sviđa presonaliziranost, jer ne samo da su satovi već su to modni dodaci. Hoops nudi i divan dizajn nakita uz funkcionalost sata što djeluje jako upečatljivo te mi je iznimno drago da se kod nas na tržištu pojavio ovaj brend s kojim sam se prvi put susrela u Italiji na putovanju!" - izjavila je Renata Sopek.

H14

Današnji satovi djevojkama su prije svega modni dodatak, za razliku od jednog od prvih satova koji je davne 1571. godine dobila britanska kraljica Elizabeta I. Tada je sat služio isključivo svrsi pokazivanja vremena, danas je pak on više dodatak uz odabir odjeće. Novi hit Hoops satovi vrlo brzo osvajaju jednostavnošću i mogućnošću da ih sami kreiramo, a dostupni su svima. Oni nisu sat, već modni dodatak koji pokazuje vrijeme!

HOOPS Photo Giulia Napoli 1 15

Antonija Stupar Jurkin

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam