Ponekad su žene same sebi najveći neprijatelji te u njihovim odnosima nedostaje međusobno poštovanje, ohrabrivanje i potpora. No, u ovoj priči nije tako, jer ovo je jedna od onih priča u kojima žene zajedničkim snagama pokreću svijet. Upoznajte #BetterMeHrvatska zajednicu! Ovo su žene koje su na putu do bolje verzije sebe shvatile da mogu utjecati na zajednicu i donijeti pozitivne promjene. Fizička aktivnost je danas dio osobne higijene i osim što pozitivno utječe na naše fizičko zdravlje, poboljšava naše raspoloženje, samopoštovanje, potiče nas da iz pasivnih osoba postanemo proaktivne osobe koje svojim postupcima i akcijama pozitivno djeluju na svoju okolinu.
U šestoj sezoni ovog online fitness programa sudionici se ne bore međusobno, već se zajedničkim snagama bore za svoj tim, a sve nagrade daruju u dobrotvorne svrhe. Osim odricanja od nagrada koje bi dobile za svoje postignute rezultate, osmislile su inovativan način donacija u kojem jednom donacijom potičete rad 10 udruga! Voditeljice programa prilagodile su i osmislile posebnu sezonu koja traje 4 tjedna, tijekom kojih se 10 timova (po 10 članova u svakom timu) međusobno natječu u prilagođenim tjednim zadacima, te skupljaju bodove kako bi se na kraju 4. tjedna formirala rang lista prema kojoj će svaka udruga dobiti svoj "dio kolača".

Girl Power 1

Svaka je žena odabrala udrugu kojoj će pokloniti nagradu pa se tako trenutno natječu za sljedeće udruge:


- Udruga Pokloni mi budućnost
- Društvo multiple skleroze Istarske županije
- Udruga Ruka šapi
- Udruga Naš San Njihov Osmijeh
- Sigurna kuća Istre
- Udruga Mali zmaj
- Savez za gluhoslijepe "Dodir"
- Udruga djece i mladih oštećena sluha Istre - "Udmosi"
- Udruga Snoopy
- Udruga Crveni Nosovi - klaunovi-doktori


I vi možete sudjelovati u ovom programu - i to na dva načina: kupnjom ulaznice za 6. sezonu, prilikom čega odlučujete za koji ćete se tim boriti tijekom 4 tjedna ili kupnjom Poklona od srca - posebnom božićnom donacijom u slučaju da ne želite sudjelovati u programu, ali želite podržati rad udruga. Ako želite zablistati na božićnim domjencima i pri tome pomoći udrugama u njihovom radu, sad je pravo vrijeme za to! (više na: https://www.bmwell.com/)

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam