Za frizere i kozmetičare, ali i sve ljubitelje trendova i njege tijela od 11. do 14. travnja odigrava se najuzbudljiviji događaj godine, najveći frizersko-kozmetički sajam Cosmoprof Bologna 2008.
Atraktivni frizerski programi, seminari najpoznatijih svjetskih stilista, promocije posljednjih noviteta aparativne, preparativne i dekorativne kozmetike kao i futurističkih modela solarija, samo je dio onoga što na čak 90 000 m2 izložbenog prostora nudi ovaj nezaboravan sajam.

Ovogodišnji 41. po redu Cosmoprof Bologna nesumnjivo će još jednom biti neizostavno mjesto susreta za sve one koji uživaju u svijetu ljepote, mirisa i njege. Vrhunske frizerske kreacije, lude boje, posljednji trendovi sa svjetskih modnih pista, lijepe žene, užurbani poslovni ljudi - sve to na jednome mjestu. Svatko tko u svijetu kozmetike nešto znači, sve ozbiljne frizerske kuće, svi oni čije zanimanje dodiruje svijet ljepote, pojavit će se i ove godine u Bologni.

 Od svoga osnutka 1967. godine pa sve do danas, Cosmoprof se razvio u vodeći svjetski frizersko-kozmetički sajam. Vrijednost ovoga sajma ne potvrđuje samo brojnost izlagača, već i eminentna imena poznatih kozmetičkih i frizerskih kuća. Organiziran na najvišoj razini, Cosmoprof je i najopsežniji izvor informacija o ljepoti i kakvoći stila života. Ova tradicionalna sajamska priredba svakako je i najbolja prilika kozmetičkoj i frizerskoj struci za predstavljanje posljednjih noviteta i dostignuća, te prihvaćanje trendova nadolazeće sezone.

Cosmoprof Bologna sajamska je međunarodna priredba u kojoj ima dovoljno prostora za cijeli svijet ljepote i sve njegove glavne zvijezde. Cosmoprof je stoga nedvojbeno više od četverodnevne modne predstave i mnogo više od običnog kozmetičkog sajma. Najraznovrsnija bolonjska paleta kreativnih iskaza najeminentnijih modnih kozmetičko-frizerskih kuća u sinergiji doživljaja, boja i mirisa daje vrlo jasnu sliku o onome što ljepota danas znači u svakoj zemlji širom svijeta.

"Ljepota, trendovi, inovacije" - slogan je ove atraktivne manifestacije, koja udružuje sve narode svijeta ne ukazujući nam samo što u svijetu ljepote možemo očekivati danas, već i to kakvo će lice ljepota imati u budućnosti.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam