Svaka od nas barem jednom u životu razmišlja o vjenčanju iz bajke... zanosna vjenčanica u kombinaciji s njegovim svečanim odijelom, luksuzna limuzina, jedinstveno prstenje, ukusne delicije… baš sve mora biti savršeno! Ukoliko se posljednjih mjeseci pripremate za taj dan iz snova nemojte propustiti tradicionalne Dane vjenčanja, koji će se od 3. do 5. listopada 2008., petu godinu zaredom održati u Kongresnom centru Gastro Globusa na Zagrebačkom velesajmu.

Dani vjenčanja su izlagačko - modni događaj koji, poštujući tradiciju, ali ukorak sa svjetskim trendovima, predstavlja djelatnosti vezane uz vjenčanja. U ovom projektu prepoznali su se vrhunski domaći i strani kreatori, fotografi, stilisti, vizažisti, frizeri, aranžeri, grafičari, ugostitelji, auto kuće, kuće namještaja, agencije za putovanja i drugi. Etabliranost Dana vjenčanja, kao najznačajnijeg događaja vezanog uz vjenčanja u Hrvatskoj, potvrđuje i više od 150 renomiranih domaćih i stranih izlagača kao i brojka od 25 000 posjetitelja u 2004., 2005. i 2006.godini.

Modne revije, čiji je organizator Tarol model management, na Danima vjenčanja nosit će eminentne hrvatske manekenke, pobjednice izbora ljepote među kojima su Tina Katanić, Dvina Meler, Stefany Hohnjec, Karla Milinović, Ivona Bajde, Marina Parlov, Andrea Čečura, Tajana Pečeničić… I ove godine održat će se humanitarna revija, a prihod će biti doniran udruzi Dora. 3. listopada s početkom u 20.30h reviju će, uz manekene i manekenke modne agencije Tarol, nositi i poznate osobe iz javnog života Hrvatske.

Organizator Dana vjenčanja, agencija Paneno event za sve posjetitelje i buduće mladence pripremila je uzbudljiva iznenađenja kao i vrijedne nagrade, te jedan novi projekt Budi mladenka. Riječ je o svojevrsnoj nagradnoj igri - mladenke se za sudjelovanje u ovom performanceu trebaju prijaviti na ulazu u Sajam, a četiri odabrane među njima 4. listopada dobit će priliku u pola sata postati mladenka, te osvojiti vjenčanicu, frizuru i make up za najsvečaniji dan u životu.

Ulaz na manifestaciju sva 3 dana je slobodan.

Među brojnim izlagačima na Danima vjenčanja svoje mjesto imat će i ekipa web TV & magazina www.svijet-ljepote.hr, pa ćete vijesti i video priloge o svim novitetima i zanimljivim događajima s ove manifestacije ljepote moći pronaći na stranicama ovog portala.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam