Mladi zagrebački dramaturško-redateljski tandem Pešut Rustemović premijerno se predstavlja sisačkoj publici, i to predstavom “Poslije Alkestide”, u petak, 14. ožujka, u 20 sati u Kazalištu 21.

 

a 2 

 

Komad predstavlja tromjesečni autorski rad Dine Pešuta i Mirne Rustemović, a sve prema tekstu Euripidove “Alkestide” u prijevodu Lade Kaštelan. U predstavi glume mlade kazališne nade Karla Brbić, Dajana Čuljak, Domagoj Janković, Dubravka Lelas i Silvio Vovk. Predstava ”Poslije Alkestide” predstavlja ono što suvremeno društvo danas smatra tradicionalnom i privilegiranom obitelji. Postavlja drska pitanja o odlukama i odgovornosti unutar nje, te o procesu žaljenja u suvremenom okruženju.

 

a 3

 

Scenografiju i video su oblikovali Irena Bakić, Sonja Halapir i Goran Jovanović, kostimografiju je izradila Danijela Gotal Grgurač, a suradnica za scenski pokret je Jasminka Petek Krapljan.

Za sve zainteresirane goste i uzvanike organiziran je prijevoz autobusom iz Zagreba, na dan premijere 14. ožujka. Za sve informacije možete se obratiti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam