Danas je započeo najstariji međunarodni sajam kozmetike u Hrvatskoj - 21. Cosmetic News! Već tradicionalno, početkom proljeća u sunčanoj se Opatiji okupljaju brojni predstavnici svijeta kozmetike, ljepote i njege. Izložbeni prostori izlagača, prezentacije i stručna predavanja, te make up i nail art natjecanja očekuju posjetitelje danas i sutra.

Novost je što se ove godine Cosmetic News održava u novootvorenom Sportskom centru Opatija. Naime, zbog građevinskih radova u Hotelu Kvarner, vrijedni organizatori odlučili su promijeniti tradicionalno mjesto održavanja i tako sajam preseliti na ovu novu, vrlo atraktivnu lokaciju, čime će se sva događanja u sklopu sajma odvijati pod istim krovom - u četiri dvorane Sportskog centra.

 

Cosmetic news 2014 1

 

Uz bogat program predavanja na svim područjima kozmetike, dermatologije i wellnessa, kao i brojne stručne radionice, već tradicionalna natjecanja u šminkanju za kozmetičarke-vizažistkinje i učenice kozmetičkih škola, te natjecanja u oblikovanju noktiju u četiri kategorije, obilježit će tema glamoura 20-tih godina i filmski hit "Veliki Gatsby".

Kao medijski pokrovitelji i izlagači, i mi smo prisutni na Cosmetic Newsu, naravno - u suradnji s našim medijskim partnerom, TV emisijom "Lifestyle TV!".

Ne sumnjamo kako će biti zanimljivo, stoga svakako posjetite ovaj tradicionalni sajam kozmetike koji je poznat i po opuštenom i prijateljskom ozračju!

Dodatne informacije o cjelokupnom programu sajma u Opatiji možete pronaći na http://www.cosmetic-news.com.hr/ te na Facebook profilu Sajam Kozmetike Opatija (Cosmetic News).

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam