U novoj sportskoj dvorani Marina Cvetkovića u Opatiji održan je 18.izbor Miss Universe Hrvatske za Miss Universe 2014. Na spektakularnom izboru pobijedila je Ivana Mišura iz Zagreba, a pratilje su joj Meri Benčić i Andrea Generalić.

Miss fotogeničnosti odabrali su fanovi na službenoj Facebook stranici izbora i lentu dodijelili Matei Hunjed dok su natjecateljice za Miss simpatičnosti izabrale Anđelu Marijanović. Grad Opatija i Direkcija Miss Universe Hrvatske odlučili su izbor pokloniti Opatijcima i svim njihovim gostima povodom proslave 170 godina turizma u Opatiji, pa je ulaz bio slobodan za sve posjetitelje.

 

ivana mišura

 

Osim prekrasnih djevojaka, koje su u finalu nosile kupaće kostime Yamamay, Salsa jeans i večernje haljine Vesna Sposa te cipele Baldinini publika je uživala i u glazbenom dijelu programa u kojem su nastupili SOULFINGERS te gosti iz Slovenije SAMUEL LUCAS & NERMIN PUŠKAR.

Pobjednica Ivana Mišura, kojoj je krunu predala Melita Fabečić, predstavljati će Hrvatsku krajem godine na svjetskom izboru za Miss Universe. Kao glavnu nagradu na izboru Miss Universe Hrvatske 2014. lijepa Ivana osvojila je stipendiju u vrijednosti od 20.000 € na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta.

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam