Međunarodni medicinski kongres će se održati 6. do 8.lipnja 2014. u hotelu Ambasador, Opatija. Tema nadolazećeg kongresa je Primjena lasera u estetici i stomalogiji.

 

kongres 4

 

Kongres je organiziran pod vodstvom jednog od pionira uporabe lasera u medicini Dr. Zlatka Šimunovića i udruženja EMLA (European Medical Laser Association) i EMLA Croatia, koji već nekoliko godina organiziraju kongrese na temu uporabe lasera u medicinske svrhe.

Dr. Zlatko Šimunović autor je i koordinator "Millenium Laser Books", knjiga koje nude prikaz uporabe lasera u mnogim granama medicine, kao i glavni urednik službenog EMLA časopisa koji izlazi online i govori o novim postignućima lasera u medicini.

Naime, razvojem tehnologije primjena lasera u medicini dobiva sve veći značaj. Danas se koristi za liječenje brojnih bolesti i postiže najbolje rezultate, te je oporavak nakon primjene lasera znatno skraćen u odnosu na klasičnu operaciju. Također je postignut veliki napredak u liječenju brojnih bolesti. Sigurno je da će u budućnosti primjena lasera imati sve veći značaj.

Na nadolazećem kongresu sudjelovati će brojni predavači iz Hrvatske i drugih zemalja, kao i saloni ljepote i stomatolozi, te će za sve sudionike biti organizirane radionice o primjeni lasera i u njihovom zanimanju.

 

kongres 3

 

Neke od tema su:

"Uporaba lasera u klinici" o čemu će predavanje održati Zlatko Šimunović M.D, FMH, Ass. Prof. koji je ujedno i organizator kongresa.

Cijenjeni otorinolaringolog Petar Drviš održati će predavanje "Osnove uporabe lasera".

Jedan od naših najpoznatijih i visoko priznatih plastičnih kiruruga Dr. Zoran Žgaljardić održati će radionicu sa temama: "Neinvazivno tretiranje celulita" i "Neinvazivno pomlađivanje lica".

Također,visoko priznati plastični kirurg Dr. Mario Zambelli održati će predavanje "Napredni laserski tretman u estetskoj kirurgiji".

Poznata kozmetičarka iz Crne Gore, gospođa Sloba Bubanja koja vodi institut za izobrazbu kozmetičarki održati će predavanja i radionicu "Revolucija u postizanju vrhunskih rezultata IPL aparatom" i "Upotreba lasera i IPL aparata u rješavanju kozmetičkih problema".

Također, u sklopu kongresa biti će i izložbeni prostor u kojem će svi zainteresirani moći izložiti svoje proizvode koje će moći vidjeti i kupiti svi sudionici kongresa.

Svi zainteresirani su pozvani da nam se pridruže na nadolazećem kongresu.

 

Više informacija o spomenutom kongresu možete pronaći na našoj internet stranici

www.laserinmedicine.com

Za sve dodatne informacije možete se obratiti putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na tel. 091/677-3848.

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam