Osječanka Nikolina Klasnetić nova je Miss sporta Hrvatske za 2014 godinu. Bavi se bikini fitnessom, ima 24 godine. Studentica je prava koja je u teretanu krenula da se zdravo udeblja.

U slobodno vrijeme piše pjesme i tekstove, a samo je pitanje dana kada ćemo na radiju po prvi put čuti njezinu autorsku pjesmu. Pobjedničku lentu predao joj je Slavko Goluža, izbornik hrvatske rukometne reprezentacije.

 

Miss sporta 4

 

Miss sporta 2

 

Prva pratilja je zagrebačka atletičarka Ivana Dumančić, dok je za drugu pratilju proglašena Ana Friščić. Varaždinka koja se bavi ritmičko-sportskom gimnastikom i cheerleadingom. Za miss fotogeničnosti izabrana je Anamarija Carek, atletičarka iz Zagreba.

 

Miss sporta 3

 

Dvorana hotela Sport bila je dupkom puna, a gledatelji su mogli vidjeti sportašice u četiri izlaza – sportskoj odjeći Body feeling, casual odjeći trgovačkog obrta Duba, kupaćim kostimima KiK Textilien, te večernjim haljinama Sposata. Posebnost izbora bio je talent show koji su finalistice same osmislile predstavljajući svoj sport u 45 sekundi.

 

Miss sporta 1

 

U zabavnom programu nastupile su plesne skupine Step by Step, Atomic dance factory, latino plesači Petra Jeričević i Damir Horvatinčić, Rock'n'roll Gimnazija, plesači salse Ramon i Josipa, te pjevači Mladen Burnać i Matea Tea.

Izvor: Večernji.hr

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam