Finalistice izbora za Miss Hrvatske koji će se održati u četvrtak, 18. rujna u Dioklecijanovim podrumima provele su nezaboravan dan u Splitu. U gradskoj upravi dočekali su ih zamjenik gradonačelnika Goran Kovačević i direktorica Turističke zajednice Grada Splita Alijana Vukšić.

 

Miss Hrv 3

 

"Veseli nas da se u Splitu, nakon 18 godina, ponovo održava izbor za Miss Hrvatske! Uvjereni smo da će pobjednica ovih dana upijati ljepotu Splita, pridodati je svojoj ljepoti te da će to doprinijeti uspješnom predstavljanju naše zemlje na izboru za Miss svijeta." – kaže dogradonačelnik Kovačević.

Nakon posjeta Banovini lijepe finalistice su na rivi pod budnim okom Jure Leskura uvježbavale plesnu koreografiju, a na veliko zadovoljstvo Splićana i brojnih turista.

 

Miss Hrv 1

 

U popodnevnim satima djevojke su imale prigodu družiti se s četiri divne, hrabre žene koje su im pričale o svojem iskustvu liječenja od karcinoma. Olga Dumanić, Žaklina Jurić, Tina Brzić i Branka Vukušić podijelile su svoja životna iskustva, dale neprocjenjive savjete i svojim vedrim, optimističnim nastupom oduševile mlade djevojke koje su ih pozorno slušale i na kraju zasule brojnim pitanjima.

 

Miss Hrv 5

 

Na kraju dana djevojke su posjetile glasovito splitsko kupalište Bačvice i, unatoč zabrani organizatorice Ive Loparić Kontek koja brine i pozorno prati svaki njihov korak, skinule su obuću i otrčale do mora. Nisu mogle odoljeti!

 

Miss Hrv 4

 

Srijedu će natjecateljice provesti u napornim pripremana za veliku završnicu, a u Trilju će im se pridružiti Jadranka Pezo i njen tim zadužen za frizure te Alen Ljubić sa svojim vizažistima.

U četvrtak u 11:50 u hotelu Vestibul Palace susresti će se dogradonačelnik Kovačević i Silvia Cataldi Miss Italije 2014. te poći prema Peristilu. Lijepa misica na trenutak će biti carica Priska, a nakon toga će odgovarati na pitanja novinara te krenuti u razgledavanje grada u pratnji turističkog vodiča.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam