Psihomodo Pop i Let 3 najavljuju vrhunsku rock poslasticu na Bundekfestu 2014. koji počinje u četvrtak 25. rujna od 11 sati, a sljedećih će jedanaest dana biti centrom zabave, dobre glazbe i gastro užitaka. Poziv svim Zagrepčanima te gostima Grada Zagreba uputili su i atraktivna TV voditeljica Tina Katanić, bivši boksač Željko Mavrović i košarkaš Andrija Žižić.

 

bundekfest 3

 

bundekfest 2


"Pozivam sve da nam se pridruže na ovogodišnjem Bundekfestu jer nas očekuje pregršt lijepih događanja, festival balona s atraktivnim iluminacijama, vrhunska glazba i druženje uz gastro specijalitete gradova partnera!" – izjavio je bivši boksač Željko Mavrović.

 

bundekfest 5


Brojnim najavljenim glazbenicima koji će na Bundekfestu nastupiti od 25. rujna do 05. listopada, pridružuju se i grupe Psihomodo pop i Let3 čiji nas nastupi očekuju u četvrtak, 02. listopada 2014. od 21 sat. Frida, Donna, Ja volim samo sebe, Ramona i brojne druge pjesme Davor Gobac sa svojim će dečkima zasvirati pred domaćom publikom, a uz zagrebačke rockere nastupit će i riječki Let3. Damir Martinović Mrle posebno se raduje suradnji nastupu u Zagrebu: "Uvijek volimo svirati u Zagrebu i družiti se s našim prijateljima. Željno iščekujemo nastup na Bundekfestu, toliko željno da nas svrbe neki dijelovi tijela."

 

bundekfest 4


Vrhunska produkcija i spektakularna pozornica dat će posebnu čar večernjim koncertima najvećih domaćih i regionalnih glazbenih imena. Bundekfest će ove godine ugostiti Hladno pivo i grupu Silente, Coloniu i Danijelu Martinović, Tonija Cetinskog, Massima i klapu Cambi, klape Šufit i Maslinu, Slavonia Band i Najbolje hrvatske tamburaše, Psihomodo pop i Let3, Dinu Merlina i jedinstveni glazbeno – plesni program s Ibize La Fiestu. Na maloj će festivalskoj pozornici mnogi mladi, neafirmirani glazbenici, dobiti priliku i predstaviti se zagrebačkoj publici, a iz kazališta Kerempuh gostuje predstava Spektakluk u izvedbi glumaca i redatelja Tarika Filipovića i Renea Bitorajca.

bundekfest 1

 

Atraktivna voditeljica Tina Katanić prošli je tjedan predstavila i službenu nošnju festivala koju su osmislile dizajnerice iz modnog dvojca Boudoir, a na Bundek stiže u društvu prijateljica: “Naše prekrasno jezero u srcu Zagreba ugostit će Bundekfest, a ja ću ovdje biti svaki dan pa pozivam da dođite i Vi, da se svi zajedno zabavimo, uživamo u gastro delicijama ali i probamo nešto novo poput vožnje balonom.“

 

b

 

Sve informacije i obavijesti o ovogodišnjem izdanju Bundekfesta mogu se pronaći na službenoj web stranici www.bundekfest.hr te službenoj Facebook stranici festivala. Ulaznice se mogu kupiti na internetskoj stranici www.ulaznice.hr//r/bundekfest po simboličnoj cijeni od 20 kn za sve koncerte osim koncerta Dine Merlina, koji je na rasporedu 03. listopada, po cijeni od 40 kn.


Partneri festivala Grad Zagreb, TZGZ, Zagrebački holding, Ožujsko pivo i Pepsi ove godine omogućuju nezaboravan doživljaj svim posjetiteljima Bundekfesta 2014!

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam