Ovogodišnje izdanje zagrebačkog festivala Bundekfest 2014. ostat će zapamćeno kao najuspješnije u svojoj povijesti, a jučerašnji koncert najveće regionalne zvijezde i velikog sarajevskog glazbenika i umjetnika Dine Merlina, oborio je sve rekorde posjećenosti te ostavio još jednu nezaboravnu sliku i uspomenu u srcima nekoliko desetaka tisuća posjetitelja.

 

Abundek 3

 

Da se zagrebačka publika zaželjela ovog jedinstvenog glazbenika, govori činjenica da su se od kasnog poslijepodneva rijeke ljudi slijevale prema jezeru Bundek, a velika koncertna arena bila je premala za sve obožavatelje pristigle na koncert godine!

 

Abundek 4

 

Dino Merlin koncert je otvorio pjesmom Školjka s njegovog aktualnog albuma Hotel Nacional, a potom su uslijedili brojni hitovi poput Sredinom, Kad čovjek voli ženu, Ako izgovorim ljubav, Ispočetka. Stare dobre pjesme poput Danas sam OK, Kremen, Lažu me i Nešto lijepo treba da se desi raspjevale su cijeli Bundek koji je nakon prvih taktova pjesma Godinama i Supermen gorio od emocija i oduševljenja. Dino i njegovi sjajni glazbenici pozvani su nekoliko puta na bis, a koncert za pamćenje zatvoren je evergreenom Jorgovani te novijim hitom Undo.

 

Abundek 5

 

Ganuta nije bila samo zagrebačka publika. Vidno raspoloženi Dino Merlin nekoliko se puta zahvalio na veličanstvenom dočeku i atmosferi, a imao je itekako razloga za to jer se malo koji glazbenik iz cijele regije može pohvaliti ovako vjernom, srčanom i brojnom publikom. Svi oni koji nisu imali priliku biti sinoć na Bundeku, uskoro će moći uživati u pjesmama sarajevskog glazbenika jer je najavio skori povratak u Zagreb u sklopu velike turneje Hotel Nacional.

U koncertu Dine Merlina sinoć su uživali i Anica Kovač, TV voditeljica Ecija Ivušić, poduzetnica Snježana Mehun, glazbenik Sandi Cenov, TV urednica Hana Tabaković, bivša sportašica Ivana Brkljačić i brojni drugi.

 

Abundek 2

 

Abundek 1

 

Abundek

 

Sve ljubitelje elektronske glazbe večeras na glavnoj festivalskoj pozornici očekuje prava poslastica. Ovogodišnjem vrhunskom glazbenom programu pridružila se i skupina La Fiesta koja nam dovodi najbolje DJ-e i performere iz vodećih svjetskih prijestolnica zabave. Velikani DJ scene kao što su Danny Wade, Kid Criss, House South Brothers, Manuel Moore i Alexander Som stižu u Zagreb, a uz plesnu glazbu ovih renomiranih svjetskih DJ imena, očekuje nas i glazbeni show Miguel Lare na violini, vratolomne akrobacije u zraku i ples na svili Nastye Nasridinove iz Cirque de Sollei, ali i očaravajući profesionalni pole dance act, balerine, dva velika LED robota, vokali koji svojim izvedbama ostavljaju bez daha, profesionalne plesne koreografije i brojna druga iznenađenja koja će oduševiti sve posjetitelje Bundekfesta 2014.

Bundekfest 2014. posljednjeg dana, u nedjelju 05. listopada, svim posjetiteljima poklanja kazališne spektakle Jalta Jalta i Muke po Iveku. Ulaznice za glazbeno – scensku atrakciju La Fiesta mogu se kupiti po cijeni od 20 kn u sustavu ulaznice.hr (www.ulaznice.hr//r/bundekfest) ili na blagajnama Bundekfesta na dan koncerta. VIP stolove za večernje koncerte možete rezervirati na telefonskom broju 091 502 5634.

Partneri festivala Grad Zagreb, TZGZ, Zagrebački holding, Ožujsko pivo i Pepsi ove godine omogućuju nezaboravan doživljaj svim posjetiteljima Bundekfesta 2014! 

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam