Sajam vjenčanja u četiri grada već je uspješno otpočeo sezonu u Osijeku i Rijeci, a tradiciju dugu 17 godina nastavlja 6. – 8. veljače, u Areni Zagreb.

 

sajam vjencanja 2

 

Kako i dolikuje, pravo romantično finale doživjet će u Splitu na samo Valentinovo. Osim u raznovrsnoj ponudi brojnih izlagača, posjetitelji zagrebačkog Sajma vjenčanja uživat će u čak šest modnih revija etabliranih dizajnera, modnih kuća i salona vjenčanica, kao i u mnogobrojnim popratnim sadržajima poput cvjetnih radionica, degustacija torti i slastica te vrijednim nagradama u humanitarnoj tomboli i različitim sajamskim popustima. Sajam vjenčanja obiluje kreativnim idejama, pozitivnom energijom i druženjem pa ne sumnjamo kako će biti odličan izbor za uvertiru u pravi ugođaj Valentinova svim zaljubljenim parovima koji planiraju svoje vjenčanje ili tek o njemu počinju razmišljati. Jedna posebno sretna buduća mladenka bit će u prilici osvojiti glavnu i vrlo vrijednu nagradu koja sadrži sve ono što je potrebno da bi zablistala na svoj veliki dan - od frizure i šminke, preko haljine i cvijeća pa sve do wellness vikenda u kojemu će uživati s novopečenim suprugom.

 

sajam vjencanja 1

 

Organizator sajma, tvrtka Adria Media Zagreb, nastavlja podržavati nacionalnu humanitarnu akciju “Palčić gore“, kojom se nastoji ukazati na potrebe, probleme i posljedice s kojima se susreću prijevremeno rođena djeca i njihovi roditelji. U suradnji s izlagačima sajma priređuje se humanitarna tombola u kojoj će posjetitelji za samo 25,00 kuna osvajati vrijedne i zanimljive nagrade te pomoći Palčićima. Humanitarnu akciju “Palčić gore!” podržat će i brojne poznate osobe poput Anice Kovač, Danijele Pintarić, Ivane Delač Đolo, Antonele Malis, Kim Verson, Jelene Katarine Kapa i Nene Pavinčića koje će u subotu, 7. veljače u 18.00 sati na VIP modnoj reviji prošetati pistom i pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o tom problemu. Sajam vjenčanja u četiri grada prošle je godine Palčićima na ovaj način pomagao s 23.151,00 kunom.

 

RASPORED DOGAĐANJA SAJMA VJENČANJA

 

Petak 6. 2. 2015.

14.00 otvaranje sajma za posjetitelje

16.00 Kamo idu vjenčanja? Radionica za klijente Sajma vjenčanja

18.00 modna revija

20.00 zatvaranje sajma za

Subota 7. 2. 2015.

10.00 otvaranje sajma

12.00 modna revija

13.00 Želiš postati organizator vjenčanja?

14.30 cvjetna radionica by Tracey Griffin (nagrađivana floristica iz Velike Britanije)

15.30 modna revija

18.00 VIP modna revija

20.00 zatvaranje sajma

Nedjelja 8. 2. 2015.

10.00 otvaranje sajma

12.00 modna revija

13.00 degustacija slastica

14.00 cvjetna radionica

15.00 make-up hair show

16.00 trendovi u vjenčanoj modi by Vesna Sposa

17.00 modna revija

20.00 zatvaranje sajma

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam