Danas su na Zagrebačkom velesajmu otvoreni Dani ljepote & fitnessa. Sajam je otvorila dr. sc. Sandra Švaljek, zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba.

 

DLJ 1

 

"Ovaj sajam je poslastica i odgovara mom osobnom svjetonazoru jer nema ljepote bez tjelovježbe i zdravog života. Nedavno smo radili istraživanje kako građani grada Zagreba doživljavaju sami sebe. Najveći broj njih rekao je da su Zagrepčani lijepi. Zagrepčanima je ljepota vrlo važna i zbog toga ovaj sajam ima itekakvog smisla. Mi vrednujemo ljepotu i nadamo se da će veliki broj naših sugrađana ovaj vikend posjetite sajam Dani ljepote & fitnessa" rekla je na otvorenju gospođa Švaljek.

 

DLJ 8

 

Dekan Kineziološkog fakulteta prof. dr. Damir Knjaz osvrnuo se u svom govoru na odličnu suradnju koju fakultet ima sa Orlando Fitness Grupom, Gradom Zagrebom i Zagrebačkim velesajmom. Izrazio je zadovoljstvom činjenicom da Zagreb prepoznaje ovakve zdravstveno usmjerene projekte. Veliki broj djece uopće nije tjelesno aktivan i dobro je što ovakvi događaji promoviraju tjelesnu aktivnost.

 

DLJ 11

 

"Kada kažemo ljepota mislimo mladost. Da bi to potkrijepili upustili smo se u suradnju s Orlando Fitness Grupom jer ljepota je i fitness i pravilna prehrana. 3,4 milijarde dolara okrene se godišnje u kozmetičkoj industriji. To je veliki biznis. Mi kao Hrvatska pratimo ga na najbolji mogući način. Ovim putem zahvalila bi gospođi Mirjani Lešković, koordinatorici sajma Dani ljepote & fitnessa, njezinom timu i gospodinu Lopcu na odlično odrađenom zajedničkom poslu" izjavila je na otvorenju direktorica Zagrebačkog velesajma Marina Pavković.

Tri dana Zagrebački velesajam postaje "it mjesto" za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će stručnjaci ljepote i fitnessa rado podijeliti sa posjetiteljima.

 

DLJ 3

 

Na Danima ljepote & fitnessa održat će se brojna zanimljiva predavanja, frizerski seminari i natjecanja. Posjetitelji će moći besplatno pregledi kožu i savjetovati se s dermatolozima u Skin Centru. Organizirana je i bogata nagradna igra za sve posjetitelje.

Na sajmu nastupa 215 izlagača iz 20 zemalja.

Sajam je otvoren je do nedjelje, 15. ožujka, a radno vrijeme je danas od 10 do 19 sati. Cijena ulaznice iznosi 30 kuna.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam