Lijepa pjevačica kaže da s violončelistom proživljava ljubavnu bajku. A ovo su stihovi koje Hauser obožava: “Sve da hoću, ja ne mogu sebi sakriti da sam na te slaba ljubavi. Sve da hoću, ja ne mogu tebi priznati da je cijeli život moj samo minut srca tvog…”

Jelena Rozga oduševila je publiku sjajnim nastupom na Rujanfestu. Koncert je već tradicionalno započela pjesmom ‘Bižuterija’ za koju kaže da je obilježila njezinu karijeru.

- I mislim da ona zaslužuje da se s njom otvori koncert - rekla je lijepa pjevačica koja završava novi album čije se objavljivanje očekuje u ožujku 2016. godine. Istaknula je kako će novi album biti zanimljiv, a na njemu će biti i lijepih ljubavnih balada. Jelena je naglasila da uživa u ljubavi sa Stjepanom Hauserom, te da joj je to trenutno najljepše što joj se događa u životu.

Jelena Rozga 3

- Sa Stjepanom mi se dogodila jedna predivna bajka. Jako sam sretna. Skakala bih od sreće svaki put kad spomenem njegovo ime i baš sam zaljubljena i sretna. On je sad u Meksiku na turneji i  jedva čekam da se vrati i da ga vidim - ispričala je zaljubljena pjevačica. Jelena ističe da se u ljubavi sa Stjepanom baš prepustila.
- Uživam. Osjećam se kao nikad u životu, sretna i vesela.  Stjepan je jako duhovit, tako romantičan, nisam upoznala romantičnijeg muškarca. On je tako divan i pazi me. I mislim da je to ono o čemu svaka žena sanja. Pored njega se osjećam kao kraljica - otkrila je Jelena. Dodaje da se emocija ne treba plašiti.
- Nikad nisam držala emocije u sebi i nema ništa ljepše od toga, aposebno kad si zaljubljen. Tada ništa nije teško, nikad nisi umoran, uvijek si nasmijan - naglasila je pjevačica. Jelena nam je otkrila i koju njezinu pjesmu posebno voli violončelist.

- On voli moju staru pjesmu ‘Minut srca tvog’. To je pjesma za njega - romantična je Jelena.

Jelena Rozga 4

Izvor: Scena.hr

Foto: Prisk

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam