Dani ljepote i fitnessa su vodeći događaj u regiji za profesionalce u sektoru ljepote te međunarodna platforma za kozmetičku, wellness, fitness i hairstyle industriju.

Sajam je posvećen različitim segmentima industrije ljepote: parfumerija i kozmetika, prirodni preparati, zdravlje, ambalaža, kozmetički i Spa saloni, njega kose i noktiju, modni dodaci. Industrija ljepote i način kako ona utječe na naš doživljaj lijepog neprekidno se mijenja. Očekuje vas veliki broj make up radionica, natjecanja, besplatni pregled vida, besplatni savjeti i preporuke za njegu kose i vlasišta te promotivna prodaja dermatoloških proizvoda.

 

"Ove godine na Danima ljepote i fitnessa bit će 267 izlagača iz 23 zemlje na 12.700 m². U izlagačkom dijelu bilježimo rast od 25 %. "Najljepši" sajam Zagrebačkog velesajma ove godine slavi 18. rođendan, a od početka je poznat kao mjesto okupljanja najpoznatijih svjetskih i domaćih proizvođača i distributera kozmetičkih i frizerskih brendova. Očekujemo preko 10.000 posjetitelja i pozivamo Vas sve da dođete i uživate s nama na Zagrebačkom velesajmu!" rekla je Dina Tomšić, voditeljica Zagrebačkog velesajma.

 

18 DLJR

 

Organizatori s ponosom nastavljaju prošle godine vrlo uspješno započetu temu - Fitness. Partner sajma u organizaciji teme fitness je Orlando Lopac, direktor Orlando Fitness Group koji je izjavio: "Vrijednost fitnessa u svijetu za 2015. godinu iznosila je 120 milijardi dolara. Danas je fitness svaka kvalitetno organizirana tjelesna aktivnost. U tome je širina i snaga koju fitness ima. Drugu godinu za redom surađujemo sa Zagrebačkim velesajmom, a za ovu priliku napravili smo širok i bogat program. Ove godine bih izdvojio: Street workout prvenstvo Hrvatske sa preko 70 natjecatelja različitih dobnih kategorija i Reebok spring chalenge. Također imamo i dvije hrvatske premijere, premijeru Lupit Pole i premijeru Waterrowera. Na najbolji svjetskim šipkama moći ćete uživati u radionicama i show dance nastupima dvije zasigurno najbolje i najatraktivnije POLE DANCE instruktorice: Morana Gatolin i Zoi Pole Amor (Ana Čudić). Waterrower sprave za veslanje su vrhunske sprave koje osim drugačijeg izgleda odlikuje i vrhunska simulacija prirodnog kretanja. Sprave za veslanje WaterRower ste sigurno primijetili u TV seriji House of Cards."

 

Novost je Otvoreni kup Hrvatske u street i plesnim parovima koji će se odvijati tijekom sva tri dana kroz cijeli dan u paviljonu 8. Natjecanje se odvija po pravilima Hrvatskog Show Dance Saveza, u organizaciji plesnog kluba Megablast i Hrvatskog show dance saveza. Natjecanje je otvorenog je tipa, tako da se za sudjelovanje mogu prijaviti svi koji žele pokazati svoje plesno umijeće.

Očekuje se 500 natjecatelja iz cijele zemlje i okolice. Natjecatelji će se natjecati u kategorijama pojedinaca, parova, timova, malih grupa, formacija i produkcija. Plesat će u raznovrsnim plesnim disciplinama poput hip-hopa, break dancea/b-boying, disco dancea, electric boogiea/poppinga, street showa, salse, bachatae i disco foxa i to po pravilima International Dance Organizationa (IDO).

 

"Mislim da će ovo natjecanje biti dobar dodatak na cjelokupni sadržaj koji nude Dani ljepote i fitnessa. Pozvao bih sve da dođu ova tri dana i uživaju u ovom vrhunskom audio vizualnom događaju!" rekao je Gordan Križaj iz Megablasta.

 

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam