Iz Washingtona, gdje se naša Miss Hrvatske Angelica Zacchigna natječe za titulu Miss Svijeta, stalno nam pristižu lijepe vijesti! Angelica je svoju ulogu predstavljanja Hrvatske shvatila vrlo ozbiljno, pa osim što se nalazi u finalu natjecanja za talente, briljirala je i u kategoriji "sport", u kojoj je osvojila drugo mjesto...na izboru je 139 djevojaka iz cijelog svijeta, znači - konkurencija nije nimalo laka!

miss 15
"Dala sam sve od sebe i sada i na pripremama i uspjela sam!", bila je vrlo uzbuđena Angelica noćas na skypu.

Akualnu Miss Hrvatske za kategoriju "sport" pripremali su MBS Centar i Elena Zdjelar, WBFF Pro Champion. "Znala sam da ima jako dobre šanse. Dok smo se pripremale, bila je odlučna i davala sve od sebe. Treninzi su bili teški, ali nije odustajala. Jako sam sretna zbog ovog uspjeha."- izjavila je Elena Zdjelar.

"Ponosne smo jako na nju, dolaze nam čestitke sa svih strana, ljudi je bodre. Nakon toliko dugo godina, Hrvatska se može pohvaliti dobrim rezultatima." sretni su u Direkciji organizacije Miss Hrvatske za Miss Svijeta...

miss 18

Angelica je ušla i u finale izbora talenta. 10 djevojaka sada se bore za prvo mjesto, a tko će pobijediti ovisi koliko će imati glasova na aplikaciji Mobstar...glasati mogu svi, dakle - što čekamo?! Detaljna uputa je na videu:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam