Nova kampanja Centra za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin pod nazivom "Željeno tijelo za bezbrižan osjećaj"

U vrlo ugodnoj atmosferi te u društvu ambasadora i prijatelja Poliklinike Bagatin - Indire Levak, Ecije Ojdanić, Ivane Husar Rimac, Lane Jurčević, Deana Pelića, Korane Gvozdić, Marije Husar Mlinac i Hane Hadžiavdagić Tabaković, predstavljena je nova kampanja naziva "Željeno tijelo za bezbrižan osjećaj". 

Bagatin 1

Koja god životna uloga joj je dodijeljena, bilo da je majka, prijateljica ili poduzetnica, žena uspješno balansira između privatnog i profesionalnog života. Zna da je najbolja u onome što radi, a istovremeno izgleda baš onako kako i želi - zadovoljno i samopouzdano. I taj je osjećaj dovoljan za bezbrižan osmijeh na njezinu licu i poletan korak prema ljetu koje polako kuca na vrata. Taj je osjećaj pretočen i u slogan nove kampanje Poliklinike Bagatin. Svaka žena vidi neku malu nepravilnost na svome tijelu koju želi riješiti kako bi se osjećala bolje i slobodnije, kako bi se osjećala bezbrižno u svome tijelu u toplijim mjesecima koji slijede. Centar za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin pobrinut će se za sve te sitne nepravilnosti. Jer opušteno ljeto započinje s prvim tretmanom!

Inovativni tretmani i željeni rezultati

Oblikovanje tijela u Poliklinici Bagatin sinonim je za zatezanje kože tijela, redukciju neželjenog, tvrdokornog celulita i smanjenje obujma kritičnih područja pomoću neinvazivnih tretmana - Venus Legacy multipolarne radiofrekvencije, Med Contour Multipower tretmana te Zerona hladnog lasera. Za što bolje krajnje rezultate, uz obavezno savjetovanje s nutricionistom, radi se i Seca mBCA 515 medicinska analiza sastava tijela te Styku 3D skeniranje obujma tijela što je velika novost u ponudi.

Bagatin 5
Zatezanje opuštene kože tijela, ali i oblikovanje tijela te smanjenje masnih nakupina i celulita postiže se inovativnom Venus Legacy multipolarnom radiofrekvencijom, a prvi rezultati vidljivi su već nakon prvog tretmana. Uređaj najnovije generacije, Med Contour Multipower, kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju u cilju efikasnog, sigurnog, bezbolnog i nekirurškog preoblikovanja tijela, uklanjanja neželjenog celulita i zatezanja kože. Zerona neinvazivni hladni laser jedinstven je način za smanjenje ili potpunu eliminaciju masnih naslaga na kritičnim područjima te istovremeno smanjuje centimetre na trbuhu, stražnjici ili bokovima.

Novost - Styku 3D skeniranje obujma tijela

Bagatin 7

Kako bi tim stručnjaka Poliklinike Bagatin kontinuirano mogao pratiti rezultate i promjene u obliku tijela tijekom procesa oblikovanja, ponudu je obogaćena revolucionarnim Styku 3D skenerom koji, zahvaljujući najmoćnijoj 3D kameri na svijetu, bilježi sve mjere na ključnim točkama tijela, poput kukova, bedara, struka i grudi te kreira jedinstveni 3D prikaz na ekranu.
Zategnuto i lijepo tijelo, baš onakvo kakvo želite, može se postići kontinuiranim dolascima na tretmane te uz nadzor stručnjaka koji će znati što vam treba. Ljeto kuca na vrata, dočekajte ga bezbrižni!

Više informacija o uslugama i proizvodima možete potražiti na

internet stranici www.poliklinikabagatin.hr

na Facebook stranici www.facebook.com/bagatinclinic

ili nazovite broj telefona 01/46 10 225.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam