Dani ljepote i fitnessa proteklog su vikenda, od 10. do 12. ožujka, bili najveći kozmetički salon i vježbaonica u Hrvatskoj i regiji. Brojni posjetitelji doznali su sve novosti o najnovijim trendovima u industriji ljepote te po povoljnim cijenama uživali u brojnim kozmetičkim tretmanima, kupili kvalitetnu dekorativnu i preparativnu kozmetiku te dobili besplatne savjete. Sajam je ugostio brojne domaće i inozemne stručnjake na polju beauty industrije i fitnesa, ukupno je bilo 270 izlagača iz 22 države koji su se predstavili na 12.800 m2 izlagačkog postora, a tijekom tri dana sajam je posjetilo više od 11300 posjetitelja.

Dani ljepote 1

Program događanja bio je bogat, zanimljiv i raznovrstan - po prvi put je održano natjecanje u microbladingu i japanskoj metodi iscrtavanja obrva u organizaciji Akademije Valentina. Japanska metoda iscrtavanja obrva (microblading) je estetski zahvat, odnosno vrsta polu-permanetnog makeup-a kojom se postiže potpuno prirodan izgled obrva. Pobjednica natjecanja bila je Nina Hećimović iz Sarajeva.
Održana su i tradicionalna učenička natjecanja u make up-u i frizurama. Svi natjecatelji pokazali su zavidno znanje, stručnost i kreativnost, a titule najboljih odnijeli su: za make up natjecanje - Lucija Pask, za muški model, moderno šišanje - Anamarija Kristić, za ženski model, dnevna frizura - Paulina Mudrinjak, te za ženski model, frizura punđa - Ana Jačmenjak.
Međunarodno natjecanje u nail designu pod nazivom "Love animals 2017." u organizaciji Zagrebačkog velesajma i Bojane Kostke održano je po treći put, ove godine u kategoriji vrhunskih profesionalaca, a pristiglo je 50-tak radova iz 13 država. Ukupna pobjednica je Bojana Radojčić iz Srbije, a novac od kotizacija koji pripada suorganizatoru - Bojani Kostki i sucima donirat će se društvu za zaštitu životinja PETA. 

Dani ljepote 3
Organizirana je modna revija "Total Look" by UMAH i Udruge Kamensko. Iz prvog reda reviju je pomno pratio gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić koji se spontano okušao u ulozi manekena i izazvao oduševljenje publike, dok su hrvatski kreativci izložili su svoje ručno izrađene proizvode - nakit, ukrase i modne dodatke u POP UP Store-u.

Već treću godinu zaredom predstavljena je i tema fitnessa. Održan je 2. Kongres Fitnes Učilišta na kojem su se svi zainteresirani stručno usavršavali na temu prehrane, fitness radionica te sportskih predavanja.
Na Otvorenom Kupu Hrvatske u plesu nastupilo je više od 1000 natjecatelja iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja, a posjetitelji su uživali u širokom spektru plesnih disciplina: break dance/b-boying, hip-hop, electric boogie/popping, disco dance, street show, step, show dance, jazz dance, modern/suvremeni ples, salsa, salsa shine, te disco fox i bachata. Program "Ultimate Dance Explosion" nastavak je prošlogodišnje suradnje Zagrebačkog velesajma i Plesnog kluba Megablast.

Zaključimo - sajam Dani ljepote i fitnessa ponovno je oduševio!

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam