Emotivna autobiografska knjiga Josipe Pavičić pod nazivom "Šest milimetara" osvaja srca brojnih građana diljem Hrvatske. Potresna priča o borbi s rakom dojke nakon brojnih hrvatskih gradova predstavljena je i u Splitu. Josipini prijatelji modna dizajnerica Anamarija Asanović, komičarka Mariana Perinić, glazbenik Joško Čagalj Jole sa suprugom Anom, brojne žene koje su preboljele ili se bore s rakom dojke ali i muškarci, prisustvovali su emotivnom predstavljanju knjige koja podiže svijest o važnosti prevencije raka dojke, govori o životu s rakom te pruža prijeko potrebnu utjehu svima koji se na posredan ili neposredan način moraju suočiti s ovom opakom bolešću.

Josipa Pavicic 2

Josipa je sa Splićanima podijelila svoje iskustvo koje je opisala u knjizi, svoje spoznaje i sve ono sto je naučila zahvaljujući svom životnom buđenju. "Ja ne dajem savjete, smatram da za to nemam pravo, ali dajem podršku. Tu sam za svakog tko me potraži. Ako sam mogla ja možeš i ti." - izjavila je Josipa Pavičić, te pozvala žene da povedu računa o svom zdravlju, da se redovito pregledavaju te da za bilo koju promjenu ili kvržicu odmah reagiraju.

Josipa Pavicic 3

Kako se osjeća žena nakon dijagnoze karcinoma, s kakvim se teškoćama tijekom liječenja mora suočiti, kako prilagoditi prehranu, aktivnosti i slično tijekom liječenja te kako na najbolji mogući način nastaviti svoj život samo su dio razmišljanja Josipe Pavičić čiji se praktični odgovori mogu pronaći u ovoj knjizi. Ne dopustivši da je strah nadvlada, Josipa se hrabro suočila sa svim teškoćama koje su bile pred njom, a njezina ispovijest "Šest milimetara" bez sumnje će pomoći i brojnim drugim ženama koje se suočavaju s dijagnozom raka.

Knjiga "Šest milimetara" može se kupiti putem e.mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Josipa Pavicic 1

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam