Zagrebački LIONS klub Lenuci s prvim jesenskim danima u humanoj je misiji za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim obiteljima. Modni dizajner Ivica Skoko sa svojim timom odazvao se pozivu i zajedno sa ženama iz Lenucija najavljuje jedinstvenu modnu reviju koja će zasigurno biti prožeta snažnim emocijama i podsjetiti nas na to koliko smo zapravo svi ranjivi i koliko trebamo brinuti jedni za druge.

Ivica Skoko 1

"Svake godine LIONSI se fokusiraju na nekoliko područja u kojima organiziramo razne akcije i nastojimo pomoći onima kojima je najpotrebnije. Ove ćemo jeseni pomagati djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim obiteljima okupljenima u Udruzi Ljubav na djelu. Ovom prilikom pozivam sve ljude velikog srca da nas podrže i da zajedno prikupimo sredstva koja će ovim mališanima olakšati tešku svakodnevicu i životnu borbu." - izjavila je predsjednica LIONS kluba Lenuci Renata Gubić.

Donatorska modna revija večernjih i koktel haljina Ivice Skoke i cipela Hogl održat će se u ponedjeljak, 25. rujna, u 19 sati na atraktivnoj lokaciji Lateral Roof Top bara smještenog u novom neboderu u Strojarskoj ulici 20 u Zagrebu. LIONS klub Lenuci vjeruje kako će prikupljena sredstva biti dostatna za obnovu dijela prostorija u kojima su oboljeli mališani zajedno s obiteljima smješteni u Zagrebu. Reviju će nositi članice LIONS kluba Lenuci uz podršku brojnih dama iz hrvatskog društvenog života poput Olje Vori, Tončice Čeljuske i Ljiljane Vinković.

Ivica Skoko 2

Ulaznice za ovu posebnu modnu reviju mogu se rezervirati putem uplate donacije od 150 Kuna na IBAN HR2324840081135032340 ili kupiti na ulazu na reviju.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam