Pandemija, samoizolacija, testiranje, novo normalno, lockdown...nažalost, navedeni su izrazi postali naša svakodnevica i način života. COVID-19 implementirao se u svaku poru naših promišljanja i odluka, kreirao privatne odnose i poslovne poteze, a u jednom se trenutku uistinu činilo kao da se svijet - zaustavio...Bilo je jasno kako ovo razdoblje izazova traži brzu reakciju i prilagodbu na svim životnim područjima. Naša današnja priča govori o jednom od pozitivnih poslovnih primjera koji dokazuju kako ideja, kreativnost, rad i upornost mogu rezultirati uspješnim projektima i ostvariti željene ciljeve čak i u ovim vremenima. Naime, organizacijski tim Zagrebačkog Velesajma uspio je realizirati ono što se još krajem kolovoza činilo nemogućim i zadnji je vikend u rujnu posjetiteljima svoja vrata otvorio sajam Beauty & Hair Expo Zagreb!

Beauty Hair Expo 2020 jesen 4

Beauty Hair Expo 2020 jesen 2Ovogodišnje izdanje sajma Beauty & Hair Expo Zagreb, koji se temelji na bogatoj dvadesetogodišnjoj tradiciji i slovi za jedan od najuspješnijih i najpopularnijih sajmova u Hrvatskoj i regiji, bit će zapamćeno po neuobičajenom terminu ali i činjenici da je Beauty & Hair Expo Zagreb prvi sajam u Hrvatskoj organiziran nakon početka pandemije...

Naravno, izložbeni dio sadržajno je kreiran sukladno organizacijskim i tržišnim mogućnostima i preporukama vezanima uz pandemiju COVID-19. Uvjerili smo se - vrijedni organizatori sajma Beauty & Hair Expo Zagreb potrudili su se posjetiteljima pripremiti zanimljive prezentacije različitih beauty segmenata, a izlagačima omogućiti brojne načine promocije.

Beauty Hair Expo 2020 jesen 8

Beauty Hair Expo 2020 jesen 1

Beauty Hair Expo 2020 jesen 5

Naglasimo i najvažniju novost sajma Beauty & Hair Expo Zagreb - naime, Zagrebački Velesajam učinio je iskorak u sajamskom poslovanju i premijerno u Hrvatskoj predstavio inovativnu digitalnu ekstenziju sajma, kao i hibridni model održavanja sajmova.

Inovativni projekt pod nazivom Beauty, Dentex & Health Expo 2020, online edition nedvojbeno se pokazao iznimno uspješnim i ponovno dokazao kako je organizacijski tim Zagrebačkog Velesajma spreman realizirati kreativne ideje i odgovoriti na nove poslovne izazove. Hibridni model održavanja sajma usmjeren je na stvaranje i snaženje zadovoljstva izlagača i njihovih proizvoda u realnom i virtualnom vremenu, a edukacija, kreativnost i praksa pravi su odgovor na izazove s ciljem očuvanja zdravlja i ljepote. Programski sadržaj koji se emitirao u tjednu prije, kao i u danima sajma, bio je namijenjen širokoj i stručnoj publici - riječ je o edukativnim i stručnim predavanjima organiziranim u suradnji s Ivom Belé, trenericom načela uspjeha. Čak 34 renomirana stručnjaka tijekom 15 sati programa gledateljima su omogućili da spoznaju alate i steknu znanja iz različitih područja - poput motivacije, psihologije, zdravlja, nutricionizma, sporta, prodaje, poduzetništva i beauty segmenta...

Beauty Hair Expo 2020 jesen 6

Beauty Hair Expo 2020 jesen 7

Nema sumnje kako je sajamska i event industrija jedna od najpogođenijih djelatnosti pandemijom COVID-19, no i u takvim uvjetima Zagrebački Velesajam ispunio je očekivanja izlagača i posjetitelja.

Beauty Hair Expo 2020 jesen 9

Beauty Hair Expo 2020 jesen 3

Zaključimo - ovogodišnje neuobičajeno izdanje sajma Beauty & Hair Expo Zagreb održano je u neuobičajenim vremenima. Ipak, suradnja i partnerski odnos s izlagačima, kao i predstavljanje novih sadržaja uz izniman rad i trud organizatora, najljepšem je sajmu Zagrebačkog Velesajma osiguralo budućnost...vidimo se u ožujku na Zagrebačkom Velesajmu!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam