Kao što smo vam i obećali, naša priča o sajmu Beauty & Hair Expo se nastavlja. Ovo međunarodno događanje temelji se na bogatoj dvadesetogodišnjoj tradiciji jednog o najuspješnijih sajmova u organizaciji Zagrebačkog Velesajma, a brojne zanimljivosti i prezentacije svjetskih hit proizvoda na tržištu - od dekorativne i preparativne kozmetike, wellnessa i uređenja noktiju, trendova u svijetu frizerstva, pa sve do stručnih predavanja, kvalitetnih radionica i modnih revija - sigurni smo - oduševit će posjetitelje i struku!

Beauty Hair Expo 2020. TV reportaza 2 1

Beauty Hair Expo 2020. TV reportaza 2 11

Nakon prošlogodišnje ekspanzije frizerskog segmenta, Zagrebački Velesajam u suradnji s partnerom sajma - tvrtkom Top Stil - i ove godine posjetiteljima priprema mnoštvo zanimljivih prezentacija i stručnih look & learn seminara. Uz brojne izložbene prostore eminentnih frizerskih brandova, zagrebački će sajam ugostiti neka od najzvučnijih svjetskih frizerskih imena. Između ostalih, na pozornici sajma Beauty & Hair Expo nastupit će Toni & Guy Akademija, a Indire Schauwecker, Jon Wilsdon i Stuart Matuska prisutnima će predstaviti nanovije tehnike rada, trendove i modne vizije. Globalno prepoznat kao superbrand, Toni & Guy je stalni sponzor London Fashion Week-a i trenutno je prisutan u 48 država svijeta, a uz više od 50 godina tradicije te 80 show programa i 100000 educiranih frizera tijekom godine, bez sumnje je vodeći kreator trendova svijeta frizerstva!

Beauty Hair Expo 2020. TV reportaza 2 2

Beauty Hair Expo 2020. TV reportaza 2 6

Na sajmu Beauty & Hair Expo ponovno će biti će biti predstavljena Tattoo Arena - projekt koji promovira lifestyle tetoviranja i tetoviranje kao umjetnost, a na čak 15 izložbenih prostora praktičnim će se radom predstaviti najbolji hrvatski tattoo artisti i saloni za tetoviranje!

"Posjetitelji sajma bit će u prigodi doznati sve o najnovijim tehnikama i trendovima tetovaža, odabrati motiv svoje tetovaže te dogovoriti tetoviranje odabranog motiva. Ovo je zapravo jedinstvena prilika tattoo salonima, kao i specijaliziranim trgovinama opreme za tattoo i piercing, da prezentiraju svoj rad i ponudu te ostvare nove poslovne kontakte. Obzirom na brojne doticajne točke tatoo segmenta s beauty koncepcijom sajma, očekujemo velik interes posjetitelja, baš kao što je to bilo prošle godine. Od zanimljivosti bih još istaknuo i događanje na glavnoj pozornici sajma - izbor najboljih tetovaža u dvije kategorije.", rekao nam je organizator Tatoo Arene Alen Kozić.

Beauty Hair Expo 2020. TV reportaza 2 7

U današnjoj priči o nadlozećem zagrebačkom sajmu Beauty & Hair Expo odlučili smo predstaviti i talijanski brand za kosu Silky Techno Basic koji bez iznimke obožavaju svjetske, a posljednje četiri godine i brojne hrvatske trendsetterice..."U ponudi ovog brenda je asortiman profesionalnih linija za frizerske salone - od palete fantastičnih boja u čak devedeset i devet nijansi, pa sve do preparata za njegu i stiliziranje kose vrhunske kvalitete. Naša je misija biti podrška frizerima u svakodnevnom radu - na najbolji mogući način i kontinuirano prateći najnovije svjetske trendove!", otkrila nam je Jadranka Pezo, vlasnica Studija Marcela i zastupnica branda Silky Techno Basic.

Beauty Hair Expo 2020. TV reportaza 2 9
Silky Techno Basic u neprestanom je skladu s novitetima, pa će tako i na ovogodišnjem sajmu Beauty & Hair Expo u Zagrebu biti predstavljene nove linije proizvoda..."Ove sezone nezaobilazni su tretmani koji kosu njeguju i čine je zdravom jer - samo je zdrava kosa lijepa! Naravno, posjetitelji će biti u prigodi isprobati navedene tretmane, a pripremili smo i brojne radionice na kojima će najbolji edukatori iz Hrvatske te stilisti iz Milana predstaviti sve prednosti brenda, kao i najnovije trendove frizura s potpisom Silky Techno Basic!", rekla nam je Jadranka Pezo.

Beauty Hair Expo 2020. TV reportaza 2 12

Naše priče o ovogodišnjem zagrebačkom sajmu se nastavljaju jer to je bez sumnje projekt koji na međunarodnoj pozornici dugi niz godina izlagačima uspješno osigurava predstavljanje noviteta, promociju proizvoda te prezentaciju novih tehnika rada. Istovremeno, posjetitelji su u prigodi upoznati najnovije trendove, sudjelovati u edukativnim radionicama i inspirativnim natjecanjima te osvojiti vrijedne nagrade. Jednostavno je - vidimo se od 6. do 8. ožujka na Zagrebačkom Velesajmu!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam