Nema sumnje kako svi, bez iznimke, želimo savršeno proporcionalan, blistav osmijeh koji će na naše sugovornike ostaviti pozitivan dojam. Jer, složit ćete se - upravo je osmijeh jedna od najatraktivnijih vizualnih karakteristika osobe. Naravno, kako bi naš osmijeh bio lijep i neodoljiv, neizostavni su zdravi i njegovani zubi. Nažalost, ponekad njihova loša kvaliteta, te genetika ili odgađanje posjeta stomatologu, mogu uzrokovati najrazličitije probleme i bolesti zuba, što za posljedicu ima - neželjenu estetsku sliku...

Poliklinika Bagatin dental makeover 2 1

Našom današnjom pričom iz Poliklinike Bagatin predstavljamo dentalni makeover koji će u potpunosti promijeniti život gospođe Božice Kovačić...Tijekom konzultacija, stomatološki tim upoznat će se s problematikom i saslušati želje pacijenta. Slijedi dijagnostika - snimanje zubi 3D ortopanom koji pruža detaljan uvid u oralno zdravlje, nakon kojeg se određuje najoptimalnija, u potpunosti individualizirana terapija.

Slijedeći je korak postavljanje staklo keramičkih kolčića koji ojačavaju središnjicu zuba...doznali smo - stručni tim odlučio se na najčešće protetsko rješenje - keramičke krunice. U drugoj će fazi biti ugrađeni Straumman zubni implantati, nakon čega su potrebna tri mjeseca kako bi se generiralo dovoljno kosti oko implantata i na njih se postavila protetska nadogradnja.

Poliklinika Bagatin dental makeover 2 3Riječ je o osteogenetskim nadomjestcima izrađenim po najvišim svjetskim standardima, koji su rezultat 20 godina iskustva i istraživanja te osiguravaju dugovječnost i pouzdanost. Ovi zubni implantati izrađeni su od titanija i titanskih slitina koje odlikuju velika čvrstoća, mala težina te izvanredna otpornost na koroziju, što doprinosi širokoj i raznovrsnoj upotrebi kod visoko zahtjevnih restorativnih medicinskih zahvata. Dentalni implantati predstavljaju najbolje rješenje za prirodan izgled i zdrave zube. I nema sumnje - osigurat će gospođi Božici blistav osmijeh, novu samouvjerenost, te uživanje u svakodnevnim aktivnostima!

Poliklinika Bagatin dental makeover 2 2

Ispunjenje želja stiglo je nakon nekoliko mjeseci...u suradnji s Keser Dental Studiom, te uz pomoć CAD CAM tehnologije koja se upotrebljava za preciznu izradu protetskih nadomjestaka, napravljena je potpuna rekonstrukcija zubi gospođe Božice!

Nakon što su staklo keramički kolčići ojačali središnjicu zuba, uslijedilo je postavljanje keramičkih krunica koje u potpunosti imitiraju boju zuba, štite ih od daljnjih oštećenja te sprečavaju njihovo moguće propadanje. Krunice se preporučuju kako bi se vratila funkcionalnost u slučaju značajnijeg propadanja prirodnog zuba zbog uznapredovalog karijesa te kod endodontski liječenih zubi. Takvi zubi nakon terapije obično imaju velika oštećenja koja je potrebno zaštititi. Keramičke krunice danas su zlatni standard u dentalnoj protetici zbog niza pozitivnih svojstava i karakteristika koje ostali materijali nemaju. Slijedeća je faza bila ugradnja Straumann zubnih implantata…

Poliklinika Bagatin dental makeover 2 6

 

 

 

Poliklinika Bagatin dental makeover 2 7

Što reći, kada su riječi zapravo suvišne...jednostavno - dental tim Poliklinike Bagatin ostvaruje snove!

Više pogledajte u video reportaži:

Oblačno

15°C

Zagreb

Oblačno

Vjetar: 28.97 km/h

  • 23 .06. 2018

    Rain 17°C 10°C

  • 24 .06. 2018

    Povremene grmljavinske oluje 19°C 9°C

Horoskop

Kulinarski recepti