Pet svakodnevnih trikova za uži struk! Ovih pet trikova ne zahtijevaju vježbanje u teretani, niti provođenje rigorozne dijete. Ključ uspjeha je u svakodnevnom pridržavanju ovih kratkih uputa!
1. Pričajte ili pjevajte kad god možete - ne biste vjerovali, ali pričanje ili, još bolje, pjevanje do iznemoglosti, kad god uhvatite priliku za to mogu vam pomoći u mršavljenju. Naime, pričanje pri obavljanju nekog svakodnevnog posla (tipa usisavanja) pojačati će potrošnju kalorija.

mrs-zdrav2
2. Svakodnevno popijte šalicu zelenog čaja - zeleni čaj u sebi sadrži sastojke koji pomažu pri mršavljenju i eliminaciji celulita. Japanski gurui za održavanje psiho-fizičke ravnoteže preporučuju čaj popiti što topliji i u što manjim i bržim gutljajima. 
zeleni_caj2
3. Ponesite ručak na posao - ukoliko na poslu nemate ručak, obvezno si ga napravite kod kuće i ponesite ga sa sobom jer znanstvenici su ustanovili da objedovanjem vani unosimo svakodnevno čak i do 2000 kalorija viška.
hrana-par1

4. Maslinovo ulje kao alternativa maslacu i ostalim uljima - koliko god je moguće, koristite maslinovo ulje umjesto margarina, maslaca i drugih ulja jer s njime si s jelovnika svakodnevno oduzimate minimalno 50 kalorija, te smanjujete rizik srčanih oboljenja za čak 90%.

maslinovo_ulje

5. Jedite ribu - barem jednom tjedno stavite ribu na svoj meni. Po mogućnosti bijelu jer plave imaju malo veću koncentraciju žive u sebi. Ribe su bogate omega masnim kiselinama koje imaju višestruk učinak na naš organizam, posebice na pokretljivost, bol u zglobovima, te na ljepotu kože lica i tijela…

riba-re1
 
Oblačno

0°C

Zagreb

Oblačno

Vjetar: 14.48 km/h

  • 18 .11. 2018

    Rain And Snow 0°C -5°C

  • 19 .11. 2018

    Oblačno 1°C 0°C

Horoskop

Kulinarski recepti