Bitno je kako se budite! Jer dubok san i lijepi snovi ujutro u tren oka mogu nestati lošom budilicom! Istraživanja su pokazala kako trenutni "šok" buđenja na zvuk alarma ili mobitela možete uništiti sve pozitivne učinke dobrog spavanja i tako našoj koži priuštiti natečen i umoran izgled. Jedna američka dermatologinja rekla je kako je lagano buđenje ključ regeneracije naše kože od oštećenja uzrokovanih vanjskim utjecajima i stresom. 

sleep222

Mnogi od nas bude se uz pomoć alarma. Ali kako bi vašem tijelu priuštili nježno i polagano buđenje iz dubokog sna, bitno je da razmislite na koji način to ostvariti. Preporuka je da uvijek isključite zvuk od mobitela ili ga ne držite pored glave. Pokušajte smanjiti količinu stresa već rano ujutro uz pomoć neke laganije muzike ili na vrijeme ići spavati "bistre glave" kako biste se mogli probuditi bez ikakve pomoći alarma!

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam